Bring back the memories: Rocket Power binnenkort te zien op Videoland

Media door Elsemieke

Herinner je nog de tijdens dat je als kind op de bank zat te wachten totdat Rocket Power op televisie begon? Dan begint deze dag met fantastisch nieuws, want Rocket Power staat binnenkort op Videoland!

Deze mama appelsap liedjes kende je nog niet

 

Rocket Power binnenkort te zien op Videoland

Het lijkt wel gisteren dat we uit school kwamen om vervolgens lekker op de bank te ploffen met onze favoriete tv-series. De tijd dat je grootste zorgen waren of je op tijd thuis was voor je favoriete serie. Binnenkort kan je je jeugd dus weer herbeleven met de komst van Rocket Power op Videoland. De serie was in het begin van de eeuw razend populair op Nickelodeon. In totaal telt de serie vier seizoen en wegens het grote succes zijn er ook meerdere films over de vrienden van Rocket Power gemaakt. 

Wanneer staat Rocket Power op Videoland?

Skaten, ijshockey, surfen, snowboarden en allerlei andere spannende sporten: de onwijs coole kinderen uit de animatieserie deden het allemaal. Vanaf eind april kun je alle seizoenen van de serie Rocket Power streamen op Videoland. Nog beter dan de goede oude tijd dus, want deze keer zul je geen enkele aflevering missen.

Lees ook: Bewezen; mensen die vroeger opstaan zijn gelukkiger