Lief: Yvon Jaspers gaat op kraamvisite bij nieuwe Boer Zoekt Vrouw-baby van boerin Steffi

Media door Jennifer

Grote kans dat je je boerin Steffi uit het populaire tv-programma Boer Zoekt Vrouw nog wel herinnert. In het realityprogramma leerde ze haar grote liefde Roel kennen, waarmee ze inmiddels een tweede kindje heeft gekregen. Natuurlijk kan dé cupido van het koppel, presentatrice Yvon Jaspers, dan niet ontbreken tijdens de kraamvisites. Op Instagram showt ze blij de kennismaking met de kersverse Boer Zoekt Vrouw-baby nummero 104... of 105.

Nieuwe Boer Zoekt Vrouw-baby

De maand juni begon goed voor oud-deelnemer van Boer Zoekt Vrouw Steffi en haar vriend Roel. Op de eerste dag van juni 2023 verwelkomden het koppel hun tweede kindje en daarmee weer een nieuwe Boer Zoekt Vrouw-baby. In 2021 kregen boerin Steffi en Roel al een dochtertje en nu zijn ze dus ook de trotse ouders van zoontje Jop. Dat vraagt natuurlijk om een speciale kraamvisite van dé BZV-presentatrice Yvon Jaspers die maar al te graag nieuwe BZV-baby's ontmoet. Op Instagram toont Yvon enthousiast een aantal foto's van het moment, dat ze op kraamvisite ging bij boerin Steffi en Roel. "Ben de tel kwijt! Is Jop nou BZV baby 104 of 105?" schrijft ze in het onderschrift, waarna ze het koppel feliciteert en natuurlijk een "gelukkig leven op de boerderij in Brabant" toewenst. Lief!

Boerin Steffi en zoontje Jop

Toen zoontje Jop net op de wereld was gekomen, vertelde Steffi aan de webredactie van KRO-NCRV hoe groot hun pasgeboren zoontje is. Hij drinkt ook goed en slaapt goed door. "Hij heeft grote handen en voeten," zegt ze daarbij. "We noemen hem nu al 'de joekel van Boekel'." Ha! Ook zijn niet alleen de ouders heel blij met het kindje, maar ook grote zus Sterre. "Sterre is super lief voor Jop," vertelde Steffi verder aan KRO-NCRV. "Heel schattig om te zien."

Wanneer we weer kunnen genieten van een nieuw seizoen van Boer Zoekt Vrouw, weten we nog niet. Wel werden afgelopen april de kandidaten van Boer Zoekt Vrouw 2023 bekendgemaakt. Laten we hopen dat ook hier weer een hoop BZV-baby's uit voort zullen komen.

Lees ook: Hoe gaat het nu met Boer Zoekt Vrouw-koppel Jouke en Karlijn?