Hoe gaat het nu met Boer Zoekt Vrouw-koppel Jouke en Karlijn?

Media door Jennifer

In het vorige seizoen van Boer Zoekt Vrouw was één boer vrij spraakmakend. De populaire Friese boer Jouke werd door kijkers namelijk nog weleens lomp genoemd vanwege zijn uitspraken. Toch heeft hij uiteindelijk de liefde gevonden bij Karlijn. Hoe gaat het inmiddels met het Boer Zoekt Vrouw-koppel? Zijn ze nog steeds dolverliefd op elkaar? In Onze Boerderij in Europa geven ze antwoord aan presentatrice Yvon Jaspers.

Boer Jouke en Karlijn

In 2022 deed boer Jouke uit Friesland mee aan het tv-programma Boer Zoekt Vrouw, waarin hij de meeste brieven kreeg van vrouwen. Ondanks zijn populariteit was er voor Jouke maar één vrouw, waar hij mee wilde samenleven. Hij koos voor Karlijn en ook nu, ruim een jaar later, zijn ze nog steeds samen. In Onze Boerderij in Europa reizen ze samen met Yvon Jaspers af naar het Britse kanaaleiland Jersey, waar Jouke en Karlijn een update geven over hun relatie.

Relatie op afstand

Hoewel boer Jouke momenteel nog een relatie heeft met Karlijn, is de relatie op dit moment wel nog steeds op afstand. Karlijn woont gewoon nog in haar eigen, vertrouwde Brabant en reist vervolgens elk weekend naar haar vriend Jouke in Friesland. "Dus ik woon een beetje in mijn tas," vertelt ze aan Yvon. Ze voelde zich al snel thuis bij Jouke. Daarom is ze dus wel graag bij hem.

Emigreren naar Frankrijk?

Het koppel heeft grootse plannen. Of nou ja, vooral boer Jouke heeft grote plannen over de toekomst. Zo zou hij wel willen emigreren naar Frankrijk. "Omdat die hun boeren toch anders behandelen dan bij ons," legt hij uit. "Misschien is dat het gevoel, maar boeren worden daar wel enorm geholpen. Vooral jonge boeren, omdat ze daar veel te weinig van hebben. Dus ik zag daar wel mogelijkheden." Of Karlijn dit ook ziet zitten, weten we nog niet. Ze vindt het namelijk wel spannend, geeft ze toe. Ze vertelt: "Stel je voor dat hij morgen naar Frankrijk wil. Dan moet ik daar toch even over nadenken. Ik snap heel goed dat als je daar je droom kunt opbouwen, dat het zwaar weegt."

Gedeelde eerste plek

O jee, moeten we ons dan zorgen maken over hun relatie? Nou, no worries, verzekert Jouke ons. "We doen alles op samenspraak tegenwoordig, Yvon," zegt hij tegen de prestatrice. Volgens de boer staat Karlijn inmiddels op een gedeelde eerste plek met zijn koeien. Ah, cute!

Lees ook: Even voorstellen: dít zijn de boeren van Boer Zoekt Vrouw 2023