Even voorstellen: dít zijn de boeren van Boer Zoekt Vrouw 2023

Media door Elsemieke

Gisteren ging er een kleine confettikanon in onze huiskamers af: Boer Zoekt Vrouw gaat weer beginnen! De moeder aller slomotelevisie is weer van start gegaan. In het nieuwe -internationale- seizoen zullen de briefschrijvers de landgrenzen over moeten gaan, want dit seizoen starten vijf single boeren hun zoektocht naar de ware liefde. 

Boeren van Boer Zoekt Vrouw 2023

De single boeren en boerinnen hebben zich weer voorgesteld in de kennismakingsaflevering van 'Boer zoekt Vrouw'. Deze keer gaat het om vijf boeren en boerinnen die in het buitenland wonen, binnen Europa. En er zijn al een paar details over de boeren prijsgegeven.Wij zetten de kandidaten voor je op een rijtje.

boer zoekt vrouw 2023

Boer Richard (32)

Boer Richard heeft een grootschalig akkerbouwbedrijf in Slowakije. De boer is dol op een avondje bankhangen en televisie kijken, maar gaat ook graag met vrienden op stap en daarnaast is hij gek op waterpolo. "Ik hou van de variatie", omschrijft Richard het boerenleven. "Ik vind het leuk als ze haar eigen ding heeft", zegt hij over zijn toekomstige partner. "Het is gezond om je eigen interesse te hebben, maar ook interesse in elkaar. Dat je elkaar thuis wat te vertellen hebt, dat je elkaars steuntje in de rug bent en elkaar versterkt in dat wat je doet."

Een brief naar boer Richard stuur je via deze link.

boer zoekt vrouw 2023

Boer Piet (63) 

Door met de oudste kandidaat van Boer Zoekt Vrouw 2023. Boer Piet werkt voor een vleesveebedrijf in Duitsland. In zijn vrije tijd kijkt hij graag naar een Scandinavische serie op Netflix en ook leest hij graag. "Ik ben veel buiten in de natuur. Ik heb ook nooit iets anders willen doen. Je bent eigen baas en hebt zelf invloed op hoe je dingen aanpakt", zegt hij over zijn werk. Hij zoekt meer gezelschap dan hulp in zijn bedrijf. "Ik hoop vooral dat iemand mij kan helpen te ontspannen. Die na een dag werken leuke dingen met mij wil doen."

Boer Piet stuur je via deze link een brief. 

boer zoekt vrouw 2023

Boerin Bernice (23)

Boerin Bernice heeft een melkveebedrijf in Zweden en daar woont ze ook samen met haar vader Klaas Ane, moeder Jacomien en broer Carsten. Bernice werkt graag 's avonds langer door. "Daarna zelf eten klaarmaken, en meestal wat series kijken. In de zomer wandel ik graag met mijn hond of in de tuin zitten en genieten, met vriendinnen wat doen, of nog een paard trainen." Ze hoopt dat een toekomstige partner wil meehelpen in het bedrijf. "Hij moet in ieder geval het boerenleven wel begrijpen. Het is een lifestyle waar je in moet passen, anders gaat het niet werken."

Lijkt boerin Bernice jou wat? Je kunt via deze link een brief naar haar sturen

boer zoekt vrouw 2023

Boer Haico (42)

Boer Haico heeft een melkveebedrijf in Denemarken. Hij woont hier met zijn ouders en hond Panda. Haico is dol op de vrijheid, de omgang met dieren en zijn vrijheid in het bedrijf. Duidelijk is hij ook wat hij in een partner zoekt. "Ik zoek geen medewerker. Ik vind het prima als ze haar eigen ding heeft, maar ze moet wel accepteren dat ik een boerderij heb. En dat niet alles te plannen is. Als een koe moet kalven, dan wordt allemaal wat later bijvoorbeeld."

Lijkt boer Haico jou wat? Je kunt via deze link een brief naar hem sturen

boer zoekt vrouw 2023

Boerin Claudia (57)

Boerin Claudia heeft een biologisch melkveebedrijf in Frankrijk. Haar dochters zijn 25 en 20 jaar oud. Ook heeft ze koeien, kalfjes en twee katten en een hond. Een beetje ondersteuning en meedenken in het bedrijf ziet ze graag in haar partner. “Staat hij te trappelen om te helpen dan kunnen we beginnen met samen melken.” 

Je kunt via deze link een brief naar Claudia sturen.