Kijkers gaan los over lompe uitspraken boer Jouke in Boer Zoekt Vrouw 2022

Media door Elsemieke

Boer Zoekt Vrouw 2022 is in volle gang en gisteren was het alweer tijd voor een nieuwe aflevering. Boer Jouke deed eerder al gekke uitspraken over zijn wensen in een vrouw, maar in de nieuwste aflevering doet hij daar nog eens een schepje bovenop.

boer zoekt vrouw 2022

Knappe zoon van boer Hans valt duidelijk in de smaak bij Boer zoekt Vrouw-kijkers

Boer Jouke doet twijfelachtige uitspraken in Boer Zoekt Vrouw 2022

Evert, Janine, Rob, Hans en Jouke zijn de vijf boeren die de meeste brieven hebben ontvangen en de komende maanden in Boer Zoekt Vrouw te volgen zijn in hun zoektocht naar de liefde. Boer Jouke houdt de kijkers momenteel goed bezig. Eerder deed hij al bizarre uitspraken over zijn eisen in een vrouw, want "boerinnen zijn niet vrouwelijk". Een dierenarts mocht ze ook liever niet zijn, want dierenartsen "zijn altijd smerig en vies en daar houd ik gewoon niet van". 

Kopie van zijn moeder

In de aflevering van gisteren kwam er wéér iets uit zijn mond waar kijkers over vallen. Het blijkt dat hij als vriendin het liefst een kopie van zijn moeder heeft. Over kandidate Lotte zei hij namelijk dat zij "prima als huismoeder door [zou] kunnen". Jouke: "Lotte komt op mij over als heel zorgzaam, niet hip of modern. Die zou prima als huismoeder door kunnen en dat is ook helemaal niet minder, maar die zou dat prima kunnen. Die is echt met die kleine dingen ook echt tevreden." 

Lees ook: Babynieuws: Boer Zoekt Vrouw-Rudie en Janine ouders geworden van eerste kindje