Bureau Rotterdam overspoeld met brieven en cadeautjes voor eigenaar van doodgebeten hondje

Media door Rochèll

Presentator Ewout Genemans loopt in Bureau Rotterdam mee met agenten uit Rotjeknor. Vorige week dinsdag verscheen de eerste aflevering, waarin de kijkers een aantal heftige situaties voorgeschoteld kregen. Van verwarde mensen en vechtpartijen tot een verdrietig incident met twee honden. De verschrikkelijke beelden van een doodgebeten hondje maakten veel indruk. Om de verdrietige eigenaar een hart onder de riem te steken, kwamen kijkers in actie.

Heb jij de eerste aflevering van Bureau Rotterdam gemist? In dit artikel lees je meer over het incident tussen de twee honden.  

Hondje doodgebeten tijdens hondengevecht in Bureau Rotterdam

Afgelopen week werd er in de media veel gesproken over de eerste aflevering van Bureau Rotterdam. Op socialmediakanaal X stroomden de verdrietige reacties massaal binnen. "Nog steeds verdrietig voor de meneer met het hondje," schrijft iemand, terwijl een ander zegt geen oog dicht te hebben gedaan. "Bureau Rotterdam was heftig... heb er slecht van geslapen," aldus de tv-kijker.

De eigenaar van het overleden hondje kan rekenen op veel steunbetuigingen. Niet alleen via sociale media, maar ook in het 'echt'. Zo werd het politiebureau in Rotterdam de afgelopen week overspoeld met brieven en cadeautjes. Op Instagram deelt het politiebureau beelden van de hoeveelheid post.

Een grote glimlach

Inmiddels zijn alle brieven en cadeautjes bezorgd bij de eigenaar van het overleden hondje. "Dit toverde een grote glimlach op het gezicht van de eigenaar van het hondje", aldus Politie Rotterdam.

Meer op Instagram