Student verstoort talkshow Humberto, kijkers lovend door reactie: "doet alsof kipstudent niet is geweest"

Media door Jennifer

De introductieweken voor nieuwe studenten zijn net geweest, maar de gekkigheid van deze studenten blijft altijd. Het leek er in ieder geval op, dat iemand op woensdagavond bij talkshow Humberto een weddenschap moest winnen. Hoe snel de student het gesprek van Humberto Tan verstoorde voor kip, zo snel was hij echter ook weer weg. Humberto wist namelijk direct wat hij moest doen en zorgde zo voor een geniaal tv-moment.

Student verstoort talkshow Humberto Tan voor kip

Wanneer een tv-programma live op de buis is, kun je soms bepaalde dingen niet tegenhouden. Versprekingen, technische foutjes, maar bijvoorbeeld ook onderbrekingen tijdens de uitzending. In principe moet het publiek tijdens een talkshow op tv gewoon netjes op hun stoel blijven, maar dat gebeurt niet altijd. Zo kreeg een student op woensdagavond tijdens de talkshow van Humberto Tan kennelijk nogal trek. "Ik wil kip! KFC, geef mij een kans," roept iemand ineens vanuit het publiek. Humberto was op dat moment in gesprek met presentatrice en actrice Chantal Janzen over haar nieuwe serie Eén Grote Familie. Ze zijn allemaal even flabbergasted, maar vervolgens kan Chantal er wel om lachen. Alleen vindt Humberto het zelf toch een stuk minder leuk.

Snel afgehandeld

Wanneer de student naast hem staat, neemt Humberto hem meteen bij de arm. "Alsjeblieft," zegt hij geïrriteerd. "Al die studenten. Ga gewoon weg." Ondertussen duwt hij de student voorzichtig weg uit de studio. "Hup, dááág!" zegt hij nog, terwijl de student de studio uit wordt gezet. Hoewel de presentator in eerste instantie not amused was, schiet hij achteraf toch wel in de lach met zijn tafelgasten. "Zo flauw," reageert hij vermoeid, waarna hij vol sarcasme zegt: "We gaan naar Humberto en dan gaan we verzinnen: 'Ik wil kip.' Zó leuk." Om de student toch nog een beetje liefde te geven, krijgt hij wel een applaus van Humberto zijn publiek. Tafelgast Danny Vera vraagt zich nog af, waarom hij om kip heeft gevraagd. "Geen idee," verzucht Humberto. Ze suggereren nog wat over een mogelijke weddenschap, maar dan kapt Humberto zijn tafelgasten snel af. "De enige die over kip mag praten is Jandino," zegt hij om het onderwerp af te sluiten.

De snelle reactie van Humberto op het incident zorgt wel voor lovende reacties van kijkers op socialmediakanaal X. "Hij maakte er vakkundig korte metten mee. Goed afgehandeld!" zegt een kijker, terwijl anderen zich rot lachen om zijn reactie. "Chapeau dat Humberto gewoon doorgaat, alsof de #kipstudent er niet eens geweest is."

Lees ook: Huh? Kijkers van De Oranjezomer in de war door bizar snelle 'kledingwissel' van Hélène Hendriks