Lang Leve De Liefde-kijkers kritisch op 18-jarige deelnemers: "kom over 20 jaar terug als het nog niet gelukt is"

Media door Jennifer

Voor de liefde ben je nooit te oud, maar sommige mensen beginnen toch graag zo vroeg mogelijk. Daan en Kailina in Lang Leve De Liefde, allebei 18 jaar, zijn op hun jonge leeftijd al druk op zoek naar hun soulmate. Iets waar de tv-kijkers nogal van in shock zijn, vooral hoe ze praten over hun zoektocht naar liefde. Een hoop kijkers reageren kritisch op het geklets van de twee, die nog maar net volwassen zijn. Ze hebben unaniem één boodschap: ga leven!

Daan en Kailina in Lang Leve De Liefde

In het populaire datingprogramma Lang Leve De Liefde hebben de tv-kijkers nog maar net kennisgemaakt met Daan (18) en Kailina (18). Alleen zijn ze nu al erg kritisch op de match, die volgens de kijkers wel érg jong zijn. Al lijkt Daan voor een goede reden mee te doen. Zo geeft hij in zijn introductievideo aan, dat het nog niet gelukt is in de liefde door zijn verlegenheid. "Omdat ik niet de persoon ben die de eerste stap onderneemt," legt hij uit. Daarbij ontdekken we overigens wel, dat hij in clubs komt. Alleen stapt hij daar niet snel naar iemand toe. "Ik slide niet zomaar in iemands dm," zegt hij verder. De hulp van tv-programma Lang Leve De Liefde is dus wel handig. Ook al heeft hij waarschijnlijk nog wel wat jaren voor zich.

Ook Kailina is nog een jonge vlinder, die net uit haar pubertijd komt. De student verpleegkundige, met opvallend rood haar, lijkt wel perfect voor Daan. Zij heeft namelijk veel ervaring en durft dus duidelijk wél op mensen af te stappen.

18 jaar en zes relaties

In haar introductievideo vertelt Kailina namelijk dat ze al zes relaties achter de rug heeft. Wacht, huh? Yep, in achttien jaar heeft ze met zes mensen een korte relatie gehad. "De langste was een half jaar," zegt ze. Daardoor heeft ze ook ervaring gekregen met bepaalde situaties. Zo ging iemand onder meer vreemd, terwijl andere vriendjes slecht waren in communicatie. "Eentje had er zelfs twee tegelijk," vertelt ze verder. "Moet ook kunnen." Ze is zelf dus wel een sociaal type, maar zoekt ook iemand die net zo sociaal is. Daarnaast mag de jongeman een sympathieke uitstraling hebben: "Als het maar een beetje knuffelbaar is."

Hoe de match gaat zijn, dat moeten we nog even zien. Wel lijkt het erop, dat Kailina niet puur en alleen naar mannen kijkt. "Mijn vrienden kennen me inmiddels als Mrs. Steel Your Girl," vertelt ze hem in de komende Lang Leve De Liefde-aflevering van vanavond. Bang voor concurrentie hoeft hij dus niet te zijn, maar of de romantische klik gaat komen? Wat de tv-kijkers op socialmediakanaal X betreft zou het ze niet hoeven uitmaken. Volgens hen hebben de twee jongvolwassenen nog álle tijd voor de liefde.

Lang Leve De Liefde is elke doordeweekse avond te zien om 19.00 uur bij SBS6.

Lees ook: Lang Leve de Liefde-Aron schrikt van Sanne's body count: "Voor een meisje vind ik dat best veel"