Zien! In nieuwe datingshow Love Raft gaan vrijgezellen daten in de natuur zonder telefoon

Media door Jennifer

Het wordt nieuwe generaties steeds makkelijker gemaakt elkaar te ontmoeten op romantisch vlak. Niet alleen hebben we een heleboel datingapps, ook de datingprogramma's volgen elkaar continu op. KRO-NCRV komt wel met een bijzondere datingshow voor de NPO. In Love Raft worden tien vrijgezellen uitgedaagd om met elkaar te daten zonder telefoon. Dat doen ze vervolgens in de mooie natuur. Oh la la!

Daten zonder telefoon in datingprogramma Love Raft

De telefoon is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Veel mensen zijn helemaal verknocht aan het kleine apparaatje en kunnen amper nog zonder. Of het nou tijdens een feestje is, een etentje of romantische date: de smartphone ligt altijd in de buurt. Dat kan soms wel voor irritaties werken, wanneer iemand continu op zijn telefoon zit. Tijdens een date bijvoorbeeld wil je het liefst, dat iemand alleen maar aandacht heeft voor jou, toch? Dan kom je nog sneller dichtbij elkaar. KRO-NCRV besluit vrijgezellen een handje te helpen en komt met een nieuw datingprogramma. In Love Raft gaan tien vrijgezellen de natuur in, waar ze gaan daten zónder telefoon. Deze gaat gewoonweg niet mee op reis.

Hierdoor kunnen de singles een diepere connectie aangaan met elkaar. En dat allemaal in een prachtige, natuurijke omgeving. Van tevoren zijn de tien vrijgezellen al met elkaar gematcht door professionals. Daarna zijn ze met z'n allen afgereisd naar Zweden, waar hun liefdesavontuur begint zonder telefoon en vrienden. De singles hebben enkel en alleen elkaar.

Waar te zien?

In de trailer horen we onder meer iemand zeggen, wat voor een "intense ervaring" het is. Tja, je zit eigenlijk vrijwel de hele dag op elkaars lip en dat voor een periode lang. Het lijkt erop dat dit ook voor de nodige drama zorgt door liefdesverdriet en jaloezie. Juicy! Gedurende het liefdesavontuur krijgen de koppels trouwens ook opdrachten. Zo kunnen ze extra goed ontdekken, of ze echt aan de juiste persoon zijn gekoppeld.

Vanaf vrijdag 13 oktober 2023 kun je de liefdesavonturen van de vijf matches volgen. Het nieuwe datingprogramma Love Raft kun je vanaf deze dag dagelijks streamen bij NPO Start. Om alvast in de juiste mood te komen, kun je hieronder de trailer bekijken:

Lees ook: Fan van MAFS en Expeditie Robinson? Dan wil je deze bizarre, nieuwe realityserie zien