Huh? Kijkers van De Oranjezomer in de war door bizar snelle 'kledingwissel' van Hélène Hendriks

Media door Jennifer

Een live-uitzending op tv zorgt regelmatig voor opvallende fragmenten. Vaak zijn het gewoon versprekingen of bijzondere interrupties, maar nu gebeurt er wel iets heel magisch tijdens De Oranjezomer op SBS6. Kijkers raken even in de war, door een wel érg snelle 'kledingwissel' van presentatrice Hélène Hendriks. No worries, het ligt niet aan je tv.

Hélène Hendriks in De Oranjezomer: groen of roze shirt?

Sinds deze week is SBS6 weer gestart met De Oranjezomer, waarin presentatrice Hélène Hendriks ons op de hoogte houdt van het actuele (sport)nieuws in Nederland. Dit doet ze natuurlijk samen met een hoop bekende Nederlanders, waaronder (ex-)topsporters en opiniemakers zoals Özcan Akyol. Ook zien we verslaggever Noa Vahle regelmatig vanaf verschillende locaties, maar ook af en toe aan de bar in de tv-studio.

Hoewel de talkshow dus vooral over sport gaat, ging het op donderdagavond even niét over sport - in ieder geval niet bij de kijkers op Twitter. Zij waren namelijk op een gegeven moment flink in de war door een bizar snelle 'kledingwissel' van presentatrice Hélène. "Is mijn tv stuk?" vraagt een twitteraar zich af, terwijl anderen zich afvragen of ze gek worden. Nou, blijkbaar niet, want iedereen heeft het gezien!

Twee verschillende oorbellen

Naast dat Hélène 'twee verschillende shirts' draagt, heeft ze ook nog eens per ongeluk twee verschillende oorbellen ingedaan. Oeps! Misschien was dat voor de regie een goede reden om even te dollen met de presentatrice? De magische 'kledingwissel' heeft namelijk hoe dan ook met de techniek te maken. Oorspronkelijk draagt Hélène een groen shirt, net zo groen als een green screen. Wat er precies is gebeurd, weten we niet. Maar de kans is groot dat de regie erachter zit.

Lees ook: Noa Vahle over kritiek op moeder Linda De Mol: "ze heeft wat uit te zoeken"