Knappe zoon van boer Hans valt duidelijk in de smaak bij Boer zoekt Vrouw-kijkers

Media door Elsemieke

Evert, Janine, Rob, Hans en Jouke zijn de vijf boeren die de meeste brieven hebben ontvangen en de komende maanden in Boer Zoekt Vrouw te volgen zijn in hun zoektocht naar de liefde. Maar nu blijkt dat niet alleen de boeren dit seizoen in trek zijn, ook hun familieleden vallen bij de kijkers in de smaak.

Direct al twee kandidaten naar huis gestuurd Expeditie Robinson Allstars aflevering 1

Boer zoekt Vrouw-kijkers willen de zoon van boer Hans

‘Boer Zoekt Vrouw’ is zondagavond weer van start gegaan. De boeren kregen hun brieven te lezen. Zo is Hans paardenhouder in Noord-Brabant en heeft hij vier kinderen uit een eerdere relatie. "Laat ze maar komen, ze kunnen allemaal in de manege", constateerde boer Hans blij. Alle brieven lezen is natuurlijk een hele klus en daarom werd hij bijgestaan door twee van zijn kinderen: Sjoerd en Karin. Zijn drie dochters en zoon gunnen hem de liefde en hopen dat die tussen de 89 briefschrijvers zit. Toch heeft Twitterend Nederland het niet per se over boer Hans, maar vooral over diens zoon.

"Is Sjoerd nog beschikbaar?"

"Ik had er eigenlijk niet over nagedacht hoe we kunnen gaan sorteren, want ik had niet verwacht dat jij zoveel fans zou hebben", grapt Sjoerd tegen zijn vader. Veel kijkers vragen zich op Twitter af of ze ook een brief naar hem kunnen sturen. 'Is Sjoerd beschikbaar voor een brief? Ik vraag dit voor mezelf', schrijft iemand op Twitter. Een andere kijker doet een suggestie: 'Hans moet zijn zoon maar even in de stal opsluiten als die 89 vrouwen langskomen.'

Foto: BNN/VARA

Lees ook: Rijke oudere vrouwen op zoek naar sugar boys in Bodrum: "ik betaal graag voor vers vlees"