De week van Ze #9

Media door Redactie Ze.nl
Spontane lachbuien, slechte grappen en geheime chocoladevoorraden: dit is de redactie in een notendop. Nieuwsgierig geworden naar wat wij doen wanneer we niet druk aan het tikken zijn? We geven je een kijkje in de afgelopen week.

Wauw, wat gaan die weken snel! We knipperen met onze ogen en het is alweer vrijdag. Dat betekent dat er een nieuw kijkje achter de schermen klaarstaat voor jullie. Kijk gezellig mee!

Anniek ging op zondag met haar vriend een 'stukje' lopen door het bos. Dat stukje werd uiteindelijk een wandeling van drie uur, omdat ze verdwaalden. Wel heel goed voor de conditie en ze kon er ook dit mooie plaatje door schieten.

Over gezond gesproken: op de redactie proberen we niet meer om de haverklap naar zoutjes en chocolade te grijpen. Vera deed het goed met haar salade met tonijn, appel, sla en tomaat. Omnomnom.

Woensdag is bij ons selfiedag: iemand tovert altijd wel een telefoon tevoorschijn en dan moet je maar leuk lachen, hè. Zoals jullie kunnen zien doet Vera hier Miley Cyrus na met haar tong. Erg geslaagd. Not...

Er gaan hier elke dag liters thee naar binnen, dus dit leuke pakketje van Kruidvat kunnen we zeker goed gebruiken! 

Amy werd herenigd met een vriendin die ze al lang niet had gezien. Girls night out! 

Stiekem zijn we hier al helemaal in de kerstsfeer. We draaien kerstmuziek en tellen de dagen af tot de gezelligste feestdagen van het jaar. Vera is al helemaal in the mood met deze sneeuwpop kersttrui. Cute!

De hoedenbrigade is hier! Vera en Sabine rocken samen een klassiek zwart hoedje. En we spotten wederom een tong...

Wij kregen dit onwijs leuke kookboek binnen op de redactie. Je kunt eindeloos voor-, hoofd- en nagerechten combineren. Hoe handig is dat?

Amy genoot deze week van dit prachtige uitzicht. Dat is nog eens goed wakker worden!


Hier hebben we een klassiek geval van who wore it better? Wij vinden dat de hond van Sabine een hoedje wel erg goed kan hebben, wat jullie?

Wij zijn ook te vinden op Instagram én Snapchat: redactiezenl. Dus ben je benieuwd naar wat we allemaal nog meer uitspoken? Volgen maar!
 

Dat is alles voor deze week, maar natuurlijk hebben we volgende week weer een nieuwe blik achter de schermen. Fijn weekend! 

Veel liefs,

Team Ze.nl