De week van Ze #8

Media door Redactie Ze.nl
Spontane lachbuien, slechte grappen en geheime chocoladevoorraden: dit is de redactie in een notendop. Nieuwsgierig geworden naar wat wij doen wanneer we niet druk aan het tikken zijn? We geven je een kijkje in de afgelopen week.

Whoop whoop, het is bijna weekend! Ook deze week hebben we niet stilgezeten, dus kijk snel mee hoe het er hier op de redactie aan toeging. Enjoy!

Vera en Mariëlle gingen naar een event van Braun, waar ze van niemand anders dan Fred van Leer leerden (ha, woordgrap) hoe ze moesten strijken. Roekoe roekoe!


Mariëlle ging samen met haar vriend een weekendje culinair doen in Maastricht. Ze gingen uit eten bij sterrenrestaurant Tout à Fait. Ziet dit er niet heerlijk uit?Om even in de sfeer van eten te blijven: Sabine ging gezellig met haar moeder naar de dinershow van Pandora. Eten, muziek en dans. Wat wil een mens nog meer?


Een leuke show, een wijntje erbij... Sabine en haar moeder hadden het goed voor elkaar.


Amy en Anniek gingen samen naar de Mona pop-up puddingsalon, waar Mona de nieuwste smaken onthulde en vernieuwde recepturen liet proeven. Er was ook een heuse puddingpiramide aanwezig, lekker!


 Alleen al bij het zien van die toetjes beginnen wij spontaan te watertanden! 


Vera is in ieder geval heel blij met haar pudding, want 'een toetje is nooit een moetje!'


Anniek ging samen met Leonie, hoofdredactrice van Vrouwen.nl, een dagje relaxen in Omega Wellness en Spa in Soesterberg. Deze foto bevat een hoog blotebillengezicht-gehalte, maar de dames waren wel 100 procent zen!


Amy ging voor een kopje koffie en een koekje. Kan nooit verkeerd gaan.


Ook bracht Amy een bezoekje aan de kermis op de Dam. Vanuit het reuzenrad had ze dit mooie uitzicht over de stad. Tof!


Sabine ging samen met haar zusje Christel naar een concert van Fall Out Boy. En dan mag een selfie natuurlijk niet ontbreken.


Sabine en haar zusje stonden zo dichtbij één van de twee podia dat ze de zweetdruppels van bassist Pete Wentz bijna konden voelen. Fangirl-momentje!


Natuurlijk moest er ook worden gegeten, want waar zouden we zijn zonder ons voedsel? Vera had een lunch bij haar tante. Lekkerder dan deze hapjes kan bijna niet! Omnomnom. 


Kijk hoe klein Vera hier is in vergelijking met Leonie! Een echte mini. Cute!


Wij zijn ook te vinden op Instagram én Snapchat: redactiezenl. Dus ben je benieuwd naar wat we allemaal nog meer uitspoken? Volgen maar!
 


Hoppa, we zijn er doorheen voor deze week. We hopen dat je het weer leuk vond om een kijkje achter de schermen te nemen. Tot volgende week!

Veel liefs,

Team Ze.nl