Direct al twee kandidaten naar huis gestuurd Expeditie Robinson Allstars aflevering 1

Media door Elsemieke

Ons favoriete programma Expeditie Robinson is terug! Voor het eerst in de geschiedenis gaat het programma alleen maar op expeditie met oud-finalisten, maar het blijkt direct een bittere pil voor de kandidaten. Alleen de áller besten zijn geschikt voor Expeditie Robinson Allstars, zo blijkt direct al uit de eerste proef van de reeks. Ben je klaar voor Expeditie Robinson All Stars aflevering 1?

Medewerker van Expeditie Robinson ontslagen na ongepast gedrag

 

Let op: in dit artikel bevinden zich spoilers over de aflevering van Expeditie Robinson: All Stars van donderdag 24 februari. 

Expeditie Robinson Allstars: wat gebeurde er in de eerste twee afleveringen?

De titanstrijd gaat bijna weer losbarsten. Wij staan te popelen om deze oud-kandidaten terug te zien op het onbewoonde eiland. Zelf voor eten zorgen, complotjes smeden en natuurlijk loodzware proeven doen. Expeditie Robinson All Stars aflevering 1 was spannend genoeg om veel kijkers op social media te zien ventileren. In Expeditie Robinson: All Stars keren kandidaten uit eerdere seizoenen terug. Zij schopten het eerder tot minstens de halve finale. 

Immuniteit winnen of naar huis in Expeditie Robinson All Stars aflevering 1

Er moesten al meteen twee kandidaten het veld ruimen in de eerste aflevering van Expeditie Robinson: All Stars. Vastgebonden aan een boom op het strand van Zanzibar moesten de kandidaten hun avontuur beginnen. Wisten ze de puzzel die ze voor zich hadden op te lossen, dan kwam er een sleutel vrij waarmee ze zichzelf konden bevrijden. Waren ze eenmaal los, dan moesten ze zo snel mogelijk een gele of oranje bandana pakken. Hiermee konden ze immuniteit winnen en dat kan later enorm helpen. 

"Ik wilde het uitschreeuwen"

Gregory Sedoc en model/muzikant Kay Nambiar, waren de pineut. Zij moesten Expeditie Robinson All Stars aflevering 1 direct verlaten. Kay en Gregory konden zichzelf niet losmaken en moesten daarom op het vliegtuig terug naar huis. Vooral Gregory vond dit enorm moeilijk, vertelde hij aan Luuk Ikink in het napraatprogramma Eilandpraat op RTL 5: "Ik wilde het uitschreeuwen. Ik werd helemaal gek in m'n hoofd. Het is niet klaar. Het is net begonnen..." Gregory licht toe: "Expeditie 2018 heeft wel echt mijn leven veranderd. Ik had verwacht en gehoopt dat ik zulke momenten weer zou meemaken. (...) Alleen die kans kreeg ik dus niet." 

Foto: RTL

Lees ook: Kandidaten vastgeketend in eerste beelden van Expeditie Robinson: All Stars