Hilarisch: Twitter gaat los om De Slechtste Chauffeur van Nederland Vips

Media door Michelle Habets

Tegen hekken aanrijden, koppelingen die kapot gaan en motoren die worden opgeblazen. Volgens de presentator van De Slechtste Chauffeur van Nederland Vips, John Williams, kunnen we het dit seizoen allemaal verwachten. Gisteravond was de eerste aflevering en aan de uitspraak van John is niets gelogen.

Lees ook: Deze BN’ers willen wij zien in Temptation Island Vips

In de serie wordt John bijgestaan door rijschoolhoudster Patricia Nijman en de tweeling autocoureurs, bekend van de Allsecur reclame, Tim en Tom Coronel.  Zij zullen met ze alle ervoor zorgen dat diverse BN’ers hun ‘rijkunsten’ verbeteren.

Deelnemers

De bekende Nederlanders die hun rijbewijs moesten inleveren voor het programma waren Temptation-Island ster Shady, realityster Michella Kox en voormalig Dolly Dots Esther mee. Maar ook Henk Westbroek, actrice Gerda Havertong en Concentrate-presentatrice Bobbie Bodt laten zien wat zij ervan bakken als het gaat om hun rijgedrag.

Eekhoorntje

Tijdens de eerste aflevering was de 0-meting te zien. Hoewel dit al geen opgave hoeft te zijn, maakte de BN’ers er een potje van. Zo reed Henk tegen een hek, weigerde Michella om de snelweg op te gaan en stopte Gerda om een eekhoorntje te begroeten. Ja, je leest het goed. Om een eekhoorntje te begroeten: levensgevaarlijk dus!

Maar niet alleen de beelden waren om te schaterlachen. Kijkers moesten zo hard lachen dat erop Twitter tweets verschenen waarvan wij ook bijna in ons broek plasten. 

Lees ook: 10 Temptation Island dilemma's: durf jij het aan?