SHOCK: Temptation-verleidster probeerde andere verleidster te laten verdrinken

Media door Roos

Temptation verleidster Yana zou het eiland vroegtijdig verlaten hebben, omdat zij zich verveelde. Althans, dit heeft ze zelf gezegd in een verklaring. Blijkt de vork nu anders in de steel te steken?

Hoofd onder water

Het Belgische blad TV Familie sprak met een medewerker van het razendpopulaire tv-programma Temptation Island en die vertelt een heel ander verhaal dan Yana. “Yana had op een avond teveel gedronken en raakte in een hevige discussie met een andere verleidster. Ze hield het hoofd van dat meisje zo lang onder water in het zwembad dat ze bijna verdronk." Bij welke verleidster had Yana dat dan gedaan? Dat wilde de medewerker van het programma niet zeggen. 

Lees ook: VIDEO: Temptation verleiders proberen Annelien te versieren met de foutste openingszinnen

Geen lieverdje

Direct na het incident is Yana naar huis gestuurd. Overigens was dit niet de eerste keer dat de verleidster zich misdroeg op het eiland. Verleidster Billy vertelt aan TV Familie dat er veel spanningen waren tussen de verleidsters. "Nadat ze ineens was vertrokken, kregen we daar geen verdere uitleg over. Ik denk dat ze niks mocht zeggen. Bizar!"

Lees ook: Deze BN’ers willen wij zien in Temptation Island Vips

Alles voor aandacht

Een kennis van Yana reageert niet verbaast op het incident.  "Ze doet alles voor aandacht en kickt op ruzie stoken." Zo zou Yana ook geprobeerd hebben om Niels uit het vorige seizoen te verleiden in het bijzijn van zijn vriendin Rosanna. 

Dit wordt echter weer stellig ontkent door Niels en Rosanna zelf. Rosanna vertelt aan RTL Boulevard: "Wij hebben laatst nog samen onze lippen laten doen en zijn goede vriendinnen. Yana wilde echt zelf weg.” De waarheid blijft dus nog even onder water..

Lees ook: Temptations Joshua: 'Ik ben tegen onenightstands'