Guilty pleasure alarm: MTV series Awkward & Faking It

Media door Redactie Ze.nl

Als we zeggen 'guilty pleasures' hebben we dan je aandacht? Precies! Dat dachten we al. De langverwachte seizoenen van MTV-hitseries Awkward en Faking zijn vanaf 16 maart weer terug op je beeldbuis. Let's get the tv-party started!

Goed nieuws in het land der guilty pleasures. Opper guilty pleasures Awkward en Faking It van MTV draaien vanaf 16 maart (vanavond dus) weer op volle toeren op je tv-scherm. Leg elke woensdag om 18:55 de popcorn maar vast in de magnetron, dan ben je precies op tijd om jezelf om 19:00 voor de televisie te schuiven. Beentjes omhoog en lekker de week breken met je favoriete serie.


Faking it

Hilarische tv-serie Faking It begon allemaal op Hester High School waar het hip is om anders te zijn. Karma en Amy doen er alles aan om populariteit te winnen. Met succes. Die vriendschap tussen de twee slaat wel aan het wankelen en ze worden ermee geconfronteerd hoe ingewikkeld het allemaal kan zijn.


Awkward

Jenna Hamilton is de tiener waar MTV's Awkward om draait. Ze worstelt nogal met haar persoonlijkheid. Niet gek, want ze heeft ook nogal wat voor haar kiezen gekregen en was vaak het onderwerp van roddels. En dat zal ook dit seizoen niet veel anders zijn. Hoewel het er aanvankelijk op leek dat ze een stuk steviger in haar schoenen stond gebeurt er weer genoeg om een deuk in haar vertrouwen te slaan.

Je kunt vast niet wachten tot de momenten dat je ongegeneerd kunt wegkwijnen bij de Awkward en Faking It. Om de wachttijd wat de doden, je ongeduld te sussen en je weer helemaal in de stemming te brengen, heb je hieronder alvast de trailers! En ja, natúúrlijk mag je ze duizend keer herhalen je het vanavond eindelijk helemaal kunt zien!


 

Kijk dus, vanavond vanaf 19:00 uur op MTV.

Ben jij ook nu al verslaafd?