6 Must-see Netflix-series

Media door Kim
Niets is fijner dan een zondag in bed met eten en je favoriete series. Maar zodra je alle series van je favoriete show hebt bekeken, wat moet je dan? Wij hebben de leukste Netflix-series voor je op een rijtje gezet, kun jij de komende zondagen weer heerlijk bingewatchen!
 
1. Orange is the new black
Als wilt lachen, dan moet je sowieso deze serie bingewatchen! Het is een comedy-/dramaserie over Piper Chapman, die naar de gevangenis moet voor het transporteren van drugsgeld voor haar toenmalige vriendin. Ze moet haar comfortabele leven in New York plotseling inruilen voor 15 maanden in een vrouwengevangenis. Hier vindt ze onverwachte vrienden en vijanden binnen een opmerkelijke groep gevangenen. 
 
 
2. Marvel’s Jessica Jones
Voor een zondag vol met miserie moet je deze serie bekijken. Een actie-/misdaadserie over Jessica Jones. Een vrouw met een mislukte carrière als superheldin. Ze is nu werkzaam als privédetective in New York, waarbij ze betrokken raakt bij verschillende opmerkelijke zaken.
 
 
 
3. Sense8
Heb je zin in een echte hersenkraker, dan moet je dit zien! Dit is een serie die moeilijk in een categorie te plaatsen valt. Het gaat over 8 verschillende personen die vanuit het niets ineens aan elkaar gelinkt zijn. Ze kunnen elkaar zien, voelen, ruiken en met elkaar praten. Alle 8 hebben ze een specifieke kwaliteit die ze vervolgens dus alle 8 bezitten. Zo is iemand supersterk en een ander superslim!  
 
 
4. Suits
Een van de redenen om dit te kijken, zijn de sexy advocaten. Daarnaast is het ook gewoon een hele goede serie! Het gaat over Mike Ross, een briljante jongen die per ongeluk op een sollicitatie voor advocaten terecht komt. Topadvocaat Harvey Specter is zo onder de indruk van Mike dat hij hem aanneemt. Alleen moet Mike wel een beetje liegen om de baan te krijgen, hij heeft hier namelijk nooit voor gestudeerd! Maar is niet de enige leugen...
 
 
5. Breaking Bad
Als je deze serie nog niet hebt gezien, dan moet je daar zeker een keer naar kijken! Je volgt Walter White, een oud-scheikundeleraar die krijgt te horen dat hij kanker heeft, maar hij heeft geen geld om de behandeling te betalen. Op een dag komt hij erachter dat zijn oud-leerling Jesse een drugsdealer is. Samen besluiten ze Crystal Meth te maken en dit te verkopen om zo geld te verdienen voor de behandeling. Dit loopt uit de hand en zorgt voor vele spannende situaties.
 
 
6. The Walking Dead
Zombies zijn cliché, een reden voor veel mensen om wat kritisch te zijn over deze serie. Totdat de eerste aflevering werd uitgezonden... Iedereen was verkocht! Inmiddels, aan de start van het 7de seizoen, is het nog steeds een enorme hit! Het gaat over een groep mensen die probeert te overleven tussen de miljoenen zombies. Needless to say, de spanning loopt vaak hoog op. En daar komt nog bij dat ze vaak voor vervelende verrassingingen komen te staan wanneer ze andere gemeenschappen tegenkomen.
 

Wat is jouw favoriete serie?