'Royalty deskundige Marc Van Der Linden gearresteerd en weer vrijgelaten'

Media door Elsemieke

Royalty deskundige Marc Van der Linden zou zijn aangehouden door de politie en inmiddels ook weer zijn vrijgelaten. Wel heeft hij een nacht in de cel doorgebracht. Dat beweert althans Yvonne Coldeweijer in haar Instagram Stories. Marc zou zijn gearresteerd op verdenking van afpersing en bedreiging.

'Marc Van Der Linden gearresteerd en brengt nacht door in cel'

Yvonne Coldeweijer beweert dat Marc van Der Linden is gearresteerd. Op haar juicekanaal schreef ze: “Marc van der Linden schijnt vannacht of vanochtend te zijn opgepakt voor bedreiging/afpersing. Hij zou momenteel achter de tralies zitten! RTL Boulevard, Shownieuws, Telegraaf, kunnen jullie dit nabellen? Thanks bitches.”

Woning doorzocht

RTL Boulevard, waar Marc twintig jaar regelmatig aan de desk zat om royalty nieuws te bespreken, heeft dit nagevraagd bij de politie en zij bevestigen inderdaad dat er een 52-jarige man is aangehouden en de woning is doorzocht, maar ze willen niet bevestigen dat het om Marc van der Linden gaat. Het programma heeft Marc zelf ook gebeld, maar hij was niet bereid tot commentaar. "Marc heeft geen manager en is zelf niet bereikbaar. Zijn zus hebben we gesproken, maar die wil geen commentaar geven."

Einde van een tijdperk

Marc van der Linden legde kort geleden nog zijn werkzaamheden neer bij RTL Boulevard als royalty deskundige. Hij zei daar toen over: "De laffe en uiteindelijk fatale aanslag op Peter R. de Vries en het gemis van hem bij het programma, maar ook als collega en mens, heeft een wond veroorzaakt die nog lang niet geheeld is. Ik ben mede daardoor ook in een fase van mijn leven gekomen waarin ik keuzes wil maken." Ook zijn gezondheid speelt mee in het besluit om te stoppen. "Anderhalf jaar geleden heb ik in coma gelegen en ik ondervind daar helaas nog elke dag de gevolgen van, voornamelijk bij het lopen. Dat is gelukkig op te lossen en daar wil ik eindelijk goed de tijd voor nemen.” Ondanks deze verklaringen gaan er al langer hardnekkige roddels dat Marc zou zijn ontslagen door RTL wegens vermeend drugsgebruik, maar dit is nooit bevestigd.

Foto: BrunoPress

Lees ook: Rijke oudere vrouwen op zoek naar sugar boys in Bodrum: "ik betaal graag voor vers vlees"