Rijke oudere vrouwen op zoek naar sugar boys in Bodrum: "ik betaal graag voor vers vlees"

Media door Elsemieke

Wellicht ken je het Turkse plaatsje Bodrum wel, dat vooral bekend staat als populaire vakantiebestemming onder toeristen. Het is ook een plek waar welgestelde vrouwen die al wat ouder zijn op zoek gaan naar jonge mannen. Presentatrice Lauren Verster maakte er een aflevering over.

15 vrouwen vertellen over de meest dirty plek waar zij seks hebben gehad

 

Rijke oudere vrouwen op zoek naar sugar boys in Bodrum

Bodrum is niet alleen een vakantiebestemming, maar ook een plek waar oudere vrouwen op zoek gaan naar jonge mannen, oftewel: sugar boys. In haar programma Lauren! duikt Lauren Vester in onbekende werelden. Zo interviewt ze oudere vrouwen uit Europa die op zoek gaan naar knappe jonge mannen om sex mee te hebben. Andersom gaan de jongens ook op zoek naar oudere vrouwen die diep in de buidel willen tasten. Voor hun diensten krijgen ze goed betaald of dure cadeaus.

Leeftijdsgrens

Mert is zo’n sugar boy die Lauren Verster alles vertelt over zijn werk. Als hij de vraag krijgt of hij oudere vrouwen ook echt aantrekkelijk vindt, zegt hij: “Ik focus me meestal op het geld en benader het niet emotioneel.” Het geld dat hij ermee verdient is belangrijk voor hem, want hij onderhoudt zijn familie. Voor de buitenwereld is Mert taxichauffeur.  “Er is wel een bepaalde leeftijdsgrens. Na die leeftijdsgrens is het lastig om er nog plezier uit te halen”, zegt hij. “Tussen de 50 en 70 jaar is waar we voor gaan. Na 75 jaar is het sowieso niet meer te doen.”

Foto: RTL

Lees ook: Dash (25) is coach voor sugar baby's: "Ik leer anderen vrouwen om succesvol te zijn in het vak"