Wie wil er een lekkere vent? Take Me Out komt terug op televisie! (en je kunt je aanmelden)

Media door Laura

'Lekkere vent, laat maar zien wie je bent!' Het zijn de haast legendarische woorden van Eddy Zoëy in de datingshow Take Me Out. Het is alweer acht jaar geleden dat de laatste aflevering op de buis verscheen (feel old yet?). De show die van 2009 tot 2013 te zien was, komt gelukkig weer terug. En je kunt je aanmelden als kandidaat!

Lees ook: Ellemieke Vermolen (44) over haar bikinishoot: 'Een vetje her en der is niet verkeerd'

Take Me Out

De opzet van het programma was simpel: een leuke vrijgezelle vent presenteerde zich aan een rijtje van ongeveer dertig singles. Na een korte pitch van de bachelor konden de singles met een druk op de knop aangeven of ze interesse hadden. Dat zorgde regelmatig voor cringe momenten, bijvoorbeeld als er maar een paar suitors overbleven. De vrijgezel en de overgebleven geïnteresseerden mochten elkaar om beurten vragen stellen. De overgebleven dame ging met de leuke vent op date.

Mom knows best

Binnenkort keert Take Me Out terug, heeft RTL bekendgemaakt. Dit keer heeft de show een nieuw element. De moeders van de vrijgezelle dames hebben het voor het zeggen. Zij mogen in diverse rondes de single heren keuren en bepalen of zij de perfecte match zijn voor hun dochters. Voor dit nieuwe seizoen is het castingbureau ook op zoek naar duo’s die bestaan uit: moeder en single dochter (tussen de 18 en circa 35 jaar oud).

We hoopten op een inclusiever programma, met meer LHBTIQ+-koppels. Uit deze omschrijving kunnen we helaas opmaken dat het format hierin weinig is veranderd. Zonde, want de meeste datingshows zijn erg gericht op hetero's.

Wanneer en wie het zal presenteren is nog niet bekend. Wel kun je je alvast opgeven voor het programma. Dus ben je helemaal uitgetinderd en wil je wel een nieuwe lekkere vent of meid? Je kunt je hier aanmelden.


 

 

Lees ook: Zo blijft je wijntje warm zonder ijsklontjes