15 vrouwen vertellen over de meest dirty plek waar zij het hebben gedaan

Intiem door Jeanine

In de auto, in de douche of bovenop het keukeneiland. Veel stellen beperken zich niet alleen tot de slaapkamer voor een vrijpartij. Maar het kan nog gekker. Deze 15 vrouwen vertellen over de gekste, wildste en dirtiest plek waar zij lekker hebben liggen ketsen. Laat je inspireren...

15 vrouwen vertellen over de meest dirty plek waar zij het hebben gedaan

Lees ook: Wil je lezen: 7 keer bizarre seksverhalen

1. Smile!

“In een fotocabine midden in het winkelcentrum. We hebben ongeveer twintig foto’s gemaakt. Ik was twintig jaar. Ik kan nog steeds niet geloven dat we zo schaamteloos waren. Ik heb er nog altijd geen spijt van. Het was zo opwindend."

2. Prikkelende sensatie

“Ik heb een keer seks gehad bovenop een hooibaal. Ik was zeventien en het leek me toen een goed idee, maar daarna had ik zo'n jeuk!"

3. Meer dan een dansje en een drankje

“In een nachtclub, op de dansvloer. Ik heb er zeker geen spijt van, maar ik kan nog steeds niet geloven dat ik dát toen heb gedaan."

4. Overuren maken

“Op het bureau van mijn baas. Mijn man en ik waren alleen op kantoor en lieten ons meeslepen in the heat of the moment.”

5. Een ander soort medicijn

“Ik heb mijn man gepijpt toen hij in het ziekenhuis lag. Hij lag er al een paar dagen. Ik miste hem en wilde dat hij zich beter ging voelen. Zijn kamer lag vlakbij het bureau van de verpleegsters. We hebben alleen maar de gordijnen rondom zijn bed dichtgedaan, meer niet. Ik voelde me daarna echt bad ass. Hij was aangesloten op een hartmonitor, en ik vraag me nu af of de verpleegsters daar iets aan hebben gezien en vermoedden dat er iets aan de hand was!”

via GIPHY

6. Dessert

“In een booth achterin een restaurant. Ik zat op zijn schoot en had een jas over mijn benen. Ik was nog een tiener, dus het was een behoorlijke adrenalinekick.”

7. Goede plek om je zondes op te biechten

“Toen ik 21 was, hebben mijn vriend en ik het gedaan in een kerkelijke biechtstoel. Daarna hebben we het nog vaker gedaan in de kerkbanken van een andere kerkbank.”

8. Play-time

“In de speeltuin van een iets te bekend fastfoodrestaurant.”

9. Wat een koopje

“In een grote kleedkamer van een winkel. Accessoires voor een leuk prijsje en huishoudelijke artikelen doen het echt voor mij. Achteraf gezien voelde ik me fantastisch. Ik heb daarna wel iets van vier sjaals gekocht uit schuldgevoel – dat dan weer wel.”

10. Beachy vibes

“Op het strand. Nooit, nooit meer! Ik had zand op plaatsen waar ik nooit meer zand wil voelen.”

via GIPHY

11. Tijdens werktijd

“We deden het laatst nog in de toiletten terwijl we aan het werk waren. Meerdere keren. De winkel was open en onze collega’s waren gewoon in de buurt aan het werk.”

12. Hele collectie

"In het bos, in een lift, in de bioscoop, in een wasserette, in een nieuwgebouwd huis voordat het werd gekocht, op de trap buiten de bioscoop... en nog een paar!"

13. Als je toch moet wachten…

"In de wachtruimte van de autoreparatiewerkplaats... Mijn vriendje werkte daar."

14. Frisse buitenlucht

"In een hangmat in het bos. Mijn knieën waren een week lang rauw van het touw!”

15. Een bijzonder ritje

"Achterin een ambulance. Alle bedden waren bezet in de ambulanceschuur en we waren opgewonden. Iedereen sliep, dus slopen we naar de ambulance. We hebben daarna wel de lakens verschoond en alles schoongemaakt.”

via GIPHY

Bron: cafemom

Lees ook: Deze 20 bizarre dingen over seks wist je nog niet