Dash (25) is coach voor sugar baby's: "Ik leer anderen vrouwen om succesvol te zijn in het vak"

Liefde door Jordan

Overladen worden met cadeaus als Chanel en Yves Saint Laurent tassen, superdeluxe etentjes zonder de rekening te splitten en gratis tripjes naar Dubai. De 25-jarige Dash uit Atlanta heeft het allemaal meegemaakt. Nu is zij met sugar baby pensioen en coacht meiden die hetzelfde leventje najagen.

Lees ook: Van feit naar fabel: 11 weetjes over sperma die niet kloppen

Sugar baby

De 25-jarige Dash Priestly leeft een luxueus leven, dankzij al haar sugar daddies die haar tot op het bot verwend hebben. Van diamanten juwelen tot een dikke Porsche, Dash heeft het allemaal. Oudere mannen willen met haar op vakantie en haar meenemen naar exclusieve evenementen, allemaal zonder verplichtingen. Maar nadat zij genoeg geld had gespaard is zij gestopt als sugar baby en is zij haar eigen zaak begonnen. Dash vertelt in een interview aan Mirror hoe zij nu jonge meiden coacht om sugar baby te worden.

Onderneemster

Dash vertelt: “Als een sugar baby ben je eigenlijk arm candy. Het zijn meestal oudere mannen die gezelschap willen om diners bij te wonen, vakanties of gewoon om te kletsen. Veel mensen gaan ervan uit dat er seks in het spel is, maar dat is helemaal geen factor.” Dash beweert dat ze vroeger 500 dollar verdiende voor het bijwonen van een diner in een sterrenrestaurant. Haar maandelijkse toelage was 4.000 dollar met shopping sprees en chique maaltijden die daar bovenop werden betaald. Doordat zij met sugar daddies uitging is zij er nu in geslaagd om vijf bedrijven op te zetten.

Coaching carrière

Afspraken tussen sugar baby’s en daddies worden altijd van tevoren gemaakt en er is nooit sprake van spontane dates. Dash vertelt: “De eerste ontmoeting is meer een zakelijke ontmoeting om te bespreken waar we beiden naar op zoek zijn en natuurlijk geld. Sugar baby’s worden geportretteerd alsof ze maar wat zitten en op de wenken van hun sugar daddy worden bediend, maar zo werkt het niet."

Nu coacht Dash jonge vrouwen in hoe ze sugar baby’s kunnen worden, en deelt ze haar kennis om hen te helpen net zo succesvol te worden als zij is. Zij vertelt: “Ik ben er trots op vrouwen te leren hoe ze een waardevolle vrouw kunnen zijn. Ik wil dat anderen begrijpen hoe ze een succesvolle sugar baby kunnen zijn zonder hun lichaam weg te geven. Meestal willen de mannen gewoon gezelschap.” Ze omschrijft het sugar baby werk als een emtioneel spel. Zij ging graag opzoek naar wat er ontbrak in het leven van haar sugar daddies, zodat ze kon helpen om de leegte te vullen. Dash verelt: “Toen ik jonger was schaamde ik me, maar nu ben ik open en eerlijk erover. De sugar baby wereld is discreet en veel vrouwen kiezen ervoor om het geheim te houden.”

Lees ook: Seksstandjes waarmee je samen de winter doorkomt