Carlo Boszhard doet aangifte tegen Roddelpraat na beschuldiging seksueel grensoverschrijdend gedrag

Media door Elsemieke

Carlo Boszhard gaat aangifte doen tegen juicechannel Roddelpraat van Jan Roos. De presentator van het roddelprogramma beweert namelijk dat de presentator van RTL "handtastelijk" is geweest bij een bekende mannelijke collega.

Naam te grabbel gegooid

In Roddelpraat, een YouTube-kanaal met 228.000 abonnees, bespreken Jan Roos en Dennis Schouten allerlei roddels over BN’ers. "Zojuist vol ongeloof gekeken naar Roddelpraat waarin er leugens over mij verteld worden", reageert Carlo Boszhard in zijn Instagram Stories op de beschuldigingen. "Ik zal aangifte doen tegen Jan Roos en Roddelpraat wegens laster. Verbijsterd ben ik over het gemak waarmee mijn naam te grabbel wordt gegooid en er aannames worden gedaan die totaal niet waar zijn."

Carlo Boszhard in de Story

Jan Roos zegt dat hij zijn nieuws over het seksueel overschrijdend gedrag direct van het vermeende slachtoffer heeft. In Roddelpraat haalde hij ook een verhaal van Story over mogelijk grensoverschrijdend gedrag van Boszhard tegenover minderjarige jongens aan. Hierin stond dat er geruchten gingen over een bekende tv-presentator die wangedrag zou hebben vertoond. Het werd nooit duidelijk om wie dat ging, maar volgens Jan Roos gaat het om Carlo Boszhard.

Foto: BrunoPress

Lees ook: Jaël eet maar 250 calorieën per dag: "mensen zeggen dat ik altijd wat heb"