Hoe is het nu met: de kindsterretjes van vroeger

Media door Karin
Dat het met Macaulay Culkin niet zo goed afgelopen is, hebben we afgelopen tijd overal kunnen lezen. Maar hoe zit het nou met die andere kindsterretjes die destijds zo populair waren, maar waar we nu nooit meer iets van horen..?

Olivier Tuinier

Ken je hem nog? Het schattige jongetje uit de films Het Zakmes, De Tasjesdief en De Kleine Blonde Dood? Helaas besloot Olivier na een aantal films helemaal te stoppen met acteren. ?Ik had er geen zin meer in?, zei Olivier daarover in 2005 tegen Het Parool. ?Ik werd ontzettend gepest op school, jongens stonden me op te wachten om de hoek van de school of mijn huis, omdat ze me in elkaar wilden slaan. Op die leeftijd wil je erbij horen en geen buitenbeentje zijn.? Hij staat nu in het Amsterdamse uitgaansleven bekend als dj O Boogie. Hij draait in Club 8, Paradiso en de Flexbar onder andere electro, hiphop en house. Olivier leerde het vak aan de Music Academy in Seattle waarvoor hij werd geselecteerd uit duizenden kandidaten. Hij maakte een plaat onder zijn eigen label DrieKeerRaden en draaide ook in New York. Niet slecht!


Jeremy Jackson

Jeremy Jackson werd wereldwijd bekend als cutie Hobie Buchannon in de populaire serie Baywatch. Wie wilde er géén verkering met hem?! Maar tijdens een interview in een special genaamd Child Star Confidential biechtte hij op dat hij een ernstig drugsprobleem had tijdens zijn Baywatch-periode. Door zijn drugsgebruik heeft hij ook de serie verlaten omdat hij (door de drugs) het gevoel kreeg dat hij ?te goed? was voor de serie. Na Baywatch had hij een korte, maar succesvolle zangcarrière. Hij scoorde onder andere met het nummer French Kiss (kennen jullie 'm nog?!). Helaas ging het snel bergafwaarts. Toen hij gearresteerd werd voor drugsgebruik, ging Jeremy in rehab. In 2008 duikt er een sekstape op van Jeremy met pornoster Skay Lopez. Begin vorig jaar was Jeremy een van de bekende castleden in Celebrity Rehab with Dr. Drew, waarin hij afkickte van zijn steroïdenverslaving. Helaas is het niet zo goed afgelopen met Jeremy. Evenals met z?n looks?


Dustin Diamond

Dustin werd bekend als de übernerd Bell Samuel "Screech" Powers uit de tienerserie Saved by the Bell. Hij heeft deze rol maar liefst dertien jaar (!) gespeeld vanaf het begin in 1988 tot het einde in 2000. Dustin is de enige van de originele cast die in Saved by the Bell en alle series eromheen (voorlopers, spin-offs) heeft meegespeeld. Waarschijnlijk met een reden?

In juni 2006 was Dustin te gast in de show van Dean Blundell op het radiostation 102.1 The Edge. Hier verklaarde hij dat hij vrijwel blut was en dat hij geen geld meer kon lenen van de bank omdat hij te weinig geld had. Op 13 juni 2006 was hij te gast in The Howard Stern Show en kreeg hij 30 dagen om $ 250.000 te betalen. Als hij dat niet deed zou hij zijn huis in Port Washington, Wisconsin kwijtraken. Om de kosten te dekken besloot de acteur T-shirts te verkopen met daarop de tekst 'I paid 15 dollars to help Screeech save his house'. Hij zou er hiervan 30.000 moeten verkopen. De extra 'e' in de naam Screeech was nodig omdat Diamond niet beschikte over de auteursrechten van de naam en het personage. Niet veel later kwam hij weer op tv in de Mancow Morning Madhouse en gaf hij toe dat het allemaal een grap was.

In 2009 kwam er een boek uit van de hand van Dustin over de liefdesrelaties tussen de spelers, het gebruik van drugs en de hardcore feestjes op de set van Saved by the Bell. Het heette Behind the Bell.

Ook werd hij in dat jaar door We Energies aangeklaagd, omdat hij meer dan $ 2000 aan achterstallige betalingen in gas en elektriciteit had staan. Op dit moment heeft hij meer dan $ 35.000 schuld openstaan door achterstallige betalingen, rentes en boetes. Helaas is het dus met Dustin niet zo goed afgelopen?


Wie van deze kindsterretjes zou jij nog weleens terug willen zien op tv?

Lees ook de vorige edities van Hoe is het nu met!