Hoe is het nu met: de vroegere tv-presentatrices

Media door Vera
Presentatrices kunnen uitgroeien tot ware BN'ers en stijliconen. Denk aan Bridget Maasland, Renate Verbaan en Wendy van Dijk. Maar soms zijn het slechts eendagsvliegen. Wat wij ons afvragen: hoe gaat het nu met ze? 
 
Cindy Pielstroom
In 1996 werd de toen 25-jarige Cindy Pielstroom bekend als ?bordjesdraaister? bij het programma Rad van Fortuin op RTL 4. Ze viel vooral op door haar opvallende kleuren haar: rood, roze en blauw. Na een tijdje had ze de bordjes wel gehad en ging ze aan het werk als presentatrice bij Call TV. Vervolgens presenteerde ze verschillende televisieprogramma's voor de toenmalige omroep Veronica (later Yorin) als Game Force One, City Report en VIPS en werkte ze als omroeper. Daarna verdween ze helemaal uit de publiciteit. ?Ik heb er genoeg van?, aldus Cindy. Vandaag de dag werkt Cindy als creatief directeur van evenementenorganisatie Extrema. 

fout in embed: media provider niet ondersteund
 
Jorinde Moll
Jorinde was model, presentatrice en actrice en was onder andere te zien in Blauw Blauw, Goudkust en Onderweg naar morgen. Ook was ze bekend van haar rol als Yoyo in Naar de klote. Als presentatrice werd ze vooral bekend door de programma?s Partycrash, Vibes en het programma voor autoliefhebbers: De Grote Beurt. Vanaf 2007 is de mooie brunette uit de spotlights verdwenen. Ze is tegenwoordig getrouwd met de Marokkaans-Duitse freefighter Chalid Arrab en is nu moeder van twee dochters van 4 en 1 jaar oud. 

fout in embed: media provider niet ondersteund

Christine van der Horst
Christine begon halverwege de jaren ?90 als assistente van Peter Jan Rens in het programma Doet-ie ?t of doet-ie ?t niet. In 1996 kreeg ze haar eerste eigen programma op Veronica: Liefdesnest. Verder presenteerde Christine de programma's Nachtsuite, Lunchroom en Chris Kras. Vanaf 2006 ging het allemaal wat minder met de carrière van de presentatrice. Bij RTL werd haar contract niet verlengd en ook Talpa wilde niet met haar in zee gaan. Daarna presenteerde ze nog wat belspelletjes in de nachtelijke uren op SBS 6. Vanaf 2008 gooide Christine het over een hele andere boeg: ze begon met de organisatie van speeddateavonden. Ook dit had helaas geen succes. Tegenwoordig leeft Christine een teruggetrokken bestaan buiten de spotlights.  

fout in embed: media provider niet ondersteund

Lees ook de vorige edities van Hoe is het nu met!

Welke vergeten tv-presentatrice zou jij weleens terug willen zien op tv?
Fotocredits: ANP