Hoe is het nu met: de TMF babes

Media door Karin
Good old TMF heeft een hele generatie nieuwe, leuke presentatrices voortgebracht. Maar rond sommigen is het angstvallig stil gebleven. Wat wij ons afvragen: hoe gaat het nu met deze dames? Wij zochten het voor je uit!
 
Fabiënne de Vries
Fabiënne werkte van 1995 tot 1999 bij The Music Factory. Iedere schooldag van 17.00 tot 19.00 uur presenteerde ze het superpopulaire programma Toute Fabienne. Ook nam zij nog samen met haar drie andere vrouwelijke TMF-veejays (Bridget Maasland, Isabelle Brinkman en Sylvana Simons) een single op - Get Close To You - onder de naam The Magnificent Four. Zelf scoorde ze een top-20 solohit onder haar eigen naam met Will You Still Love Me toen ze wegging bij TMF.

Na TMF heeft Fabiënne nog verschillende programma?s gedaan op RTL zoals Your Big Break (waarin o.a. Jody Bernal is ontdekt). Ook heeft ze geacteerd in de populaire soap ONM. Daarna heeft de mooie presentatrice nog bij Yorin en Veronica o.a. Wannahaves en Fear Factor gepresenteerd.


Op dit moment werkt Fabiënne niet meer voor televisie, maar geeft ze workshops en seminars in het bedrijfsleven onder de naam Toute Media. Daarnaast is ze de laatste tijd regelmatig in het nieuws geweest, omdat er een voorstadium van borstkanker was geconstateerd bij de presentatrice. Inmiddels is ze (gelukkig!) aan het herstellen hiervan.

Sonja Silva
Ik was gek op Sonja Silva in mijn puber-TMF-tijd! Ze zag er altijd prachtig uit en beschikte ook nog eens over een flinke dosis humor. Maar nadat ze TMF in 2001 gedag had gezegd was er voor mijn gevoel geen spoor meer van de presentatrice te bekennen. Blijkt dat Sonja bij Yorin een aantal programma?s gepresenteerd heeft zoals Yorin Travel en Wannahaves (net als Fabiënne). Daarnaast heeft ze twee keer de cover van Playboy mogen sieren. En net als Fabiënne heeft ze ook nog geacteerd in ONM en wat andere series. In 2009 deed ze auditie in het programma K2 zoekt K3.

Tegenwoordig is Sonja Silva vaak in het nieuws (geweest) over het feit dat ze het moeilijk vindt dat ze zo is aangekomen door haar zwangerschap en daardoor nooit meer voor tv-klussen wordt aangenomen. Daarbij probeert ze in de media aandacht te vragen voor de vermoeidheidsziekte waar zij aan lijdt: ME. Wij hopen op een comeback van de goedlachse presentatrice!

Renée Vervoorn
Kennen jullie haar nog? Deze ex-TMF babe presenteerde van 2000 tot 2003 diverse programma's bij TMF. Daarna ging ze naar SBS6 waar ze het programma Tabloid deed en Wannahaves (zij ook al!) op RTL5 presenteerde. In 2008 schreef ze samen met Hermelijn van der Meijden de roman Liefdesles die over haar huwelijk met een meesteroplichter gaat. Vervolgens was ze werkzaam als hoofdredactrice van Kidzlifestyle.nl: een community die ze zelf opgericht heeft. Renée is nu werkzaam in de PR/marketing.

Wie vond jij de leukste TMF-babe?
 
Fotocredits Renée: JanVis.nl
Fotocredits Fabiënne: Muzikum.eu