Hoe is het nu met: de gevallen realitysterren

Media door Vera
Soms brengen realityshows een heel nieuwe generatie BN?ers voort. Denk aan Kelly, Jaap en Bart. Maar soms zijn het slechts eendagsvliegen. Wat wij ons afvragen: hoe gaat het nu met ze? Ditmaal oude realitysterren!

Wauw, wat was Nederland blij met programma?s als Big Brother, De Bus en De Gouden Kooi. Elke avond hingen er miljoenen mensen op de bank om te kijken hoe het met de mensen in dit programma ging. Had Kelly aan Andries al opgebiecht dat ze geboren was als man? En hoe ging het met alle andere romances? Elk realityprogramma werd (en wordt) elke avond trouw gevolgd.

Big Brother 1: Ruud Benard
Ruud Benard was één van de deelnemers aan de eerste editie van het televisieprogramma Big Brother in 1999. Zijn uitspraken als 'Effe knuffelen' en 'Laat je niet gek maken' gaven hem enorme landelijke bekendheid. Voordat Ruud mee ging doen aan Big Brother was hij sportmasseur. Na Big Brother bracht hij een CD uit met de naam - hoe kan het ook anders - Lekker knuffelen. Na het teruglopen van zijn populariteit vluchtte Ruud in overspannen toestand naar Aruba. Tegenwoordig is zijn leven in rustiger vaarwater terecht gekomen en heeft hij een relatie met Annette, deelneemster van Big Brother 2. Ruud had het helemaal gehad met het leven als een realityster, en dat is ook te zien aan zijn baan van nu. Hij gaat tegenwoordig langs scholen om te vertellen over verkeersveiligheid.


De Bus: Jop Nieuwenhuizen

De barman Jop werd landelijk bekend door het televisieprogramma De Bus op SBS6. In dit programma reisde een groep mensen in een bus vol camera's door Nederland. Jop moest helaas voortijdig De Bus verlaten. Hij had namelijk een strafblad, maar had dit verzwegen. Jop had huisvredebreuk gepleegd door de locatie van het huis van het televisieprogramma Big Brother binnen te dringen! Daarbij was hij bij een vechtincident betrokken geweest. Wel mocht hij enige tijd later nog een lied zingen voor zijn medepassagier Antonette, met wie hij inmiddels een relatie had. Hij zong het nummer Jij bent de zon. Snel na de uitzending werd het nummer op single uitgebracht en kwam het op de nummer één-positie. Tegenwoordig heeft de zanger een populaire bar, genaamd De Koets in Zeist.


De Gouden Kooi: Huub van Ballegooy

Huub was één van de deelnemers van het realityprogramma De Gouden Kooi. In dit programma werd een groep kandidaten langdurig in een luxe villa opgesloten voor een groot geldbedrag. Deelnemers konden afvallen doordat ze werden weggepest, om een persoonlijke reden, of doordat ze werden weggestemd door hun medespelers of door het publiek. Huub was een van de langst zittende personen in De Gouden Kooi. Hij werd vooral bekend doordat hij tijdens de show ging trouwen met Claire. Na De Gouden Kooi werden de twee ouders van Sophie. Helaas mocht het huwelijk niet lang duren omdat Huub voor de zoveelste keer was vreemdgegaan. Huub heeft het in het dagelijks leven nog wel ver geschopt: hij is tegenwoordig redactiecoördinator bij RTL.  


Lees ook de vorige edities van Hoe is het nu met!

Welke vergeten realityster zou jij weleens terug willen zien op tv?