De meest sexy acteurs

Media door Redactie Ze.nl
Er zijn zo veel mooie acteurs op de wereld, maar wie vallen er in de categorie hotter dan hot? Moviescene heeft de mooiste acteurs voor jou op een rijtje gezet! Kijk mee en probeer niet op het toetsenbord te kwijlen?

Tijdens zijn studie aan de Actors Studio Drama School in New York in 1998 kreeg Bradley een gastrol in een aflevering van Sex and the City. Dit was het debuut van de acteur die we nu vooral kennen van comedy's als Wedding Crashers en Failure to Launch en natuurlijk The Hangover. Het onverwachte succes van deze film opende nieuwe deuren voor Cooper. Met hoofdrollen in All About Steve, The A-Team en Limitless heeft zijn carriere een enorme vlucht genomen. Cooper werd door tijdschrift People verkozen tot Sexiest Man Alive, wat hem een plek in een bijzonder mooi rijtje oplevert. Het lijkt erop dat hij het nu even rustig aan doet, maar vanaf eind dit jaar is hij weer in een aantal films te zien.

Na de laatste verkiezing van de Sexiest Man Alive waren zijn fans zo verontwaardigd dat hij niet won, dat ze protesteerden voor het kantoor van People. Het mag duidelijk zijn: deze man is HOT. Hij begon ooit, net als een aantal andere bekende namen, in de Mickey Mouse Club. Met rollen in een aantal tv-series als Breaker High en Young Hercules groeide hij naar meer volwassen rollen. Na Murder by Numbers en Stay viel hij op met de films Half Nelson en Lars and the Real Girl. Na een pauze van drie jaar kreeg hij wereldwijd erkenning met zijn rol in Blue Valentine. Daarna volgden de hits Drive, Crazy Stupid Love en The Ides of March. Met nog een lading films in de planning hoeven we niet bang te zijn dat we hem zullen missen en gezien zijn groeiende fanschare zal hij die Sexiest Man Alive nog wel eens binnenslepen.

Als er iemand met een indrukwekkende carrière is, dan is het Johnny Depp wel. In de jaren '80 was Depp al een tiener idool toen hij te zien was in 21 Jump Street. Nu, bijna dertig jaar later, is Johnny op 47-jarige leeftijd nog altijd een idool voor velen. Zo heeft hij in de afgelopen jaar veel bijna legendarische films gemaakt, zoals Pirates of the Caribbean, Alice in Wonderland en Charlie and the Chocolate Factory en nog veel meer.

Bij een sexy man denk je aan Brad Pitt. Al twee keer won hij de Sexiest Man Alive verkiezing en hij zou hem zo nog een keer kunnen binnenslepen! Hij wordt namelijk alleen maar mooier naarmate hij ouder wordt. Zijn grote doorbraak was de film Thelma & Louise, ondertussen een klassieker. Daarna volgde grote rollen in A River Runs Trough It, Interview with the Vampire en Legends of the Fall. Overtuigend acteerwerk volgde met Seven, Twelve Monkeys en recent nog in Moneyball. Voor de laatste twee films werd hij genomineerd voor een Golden Globe. Ondertussen is Brad niet meer van het scherm af te denken en heeft hij al heel wat gedenkwaardige types op zijn naam staan. 

Hij stopte met zijn studie, pakte zijn spullen en reed naar Los Angeles. Dat was het begin van de carrière van Ryan Reynolds. Zijn eerste echte rol was in Two Guys, a Girl and a Pizza Place. De serie was niet meteen een groot succes, maar Reynolds wist zichzelf in de kijker te spelen en andere rollen volgden. Zo was hij na flink wat training te bewonderen in Blade Trinity, speelde hij in verschillende romcoms als Definately, Maybe en The Proposal. Op dit moment is hij in de bioscopen te zien met Safehouse.

Bekijk de andere acteurs in de top 10 op Moviescene!

Wie vind jij de Sexiest Man Alive?