Wow: De mooiste Anaconda-cover die je ooit zult horen

Media door Marleen_S

 
Het is een trend in muziekland: hoe meer bil in de videoclip, des te beter. Door al dat vlees hoor je het nummer zelf eigenlijk niet meer. Deze artiest haalde Nicki Minaj’s Anaconda door de muzikale mix en het resultaat is verbluffend!
 
Een tikkeltje ordinair was ‘ie wel, Anaconda, dé hit der hits, die door het dak vloog met een Nicki Minaj die al twerkend en billenklappend over het scherm vliegt. Fan van het nummer of niet, zie maar van dit staaltje rap- en daggertechniek een all American nummer te maken dat lekker in het gehoor ligt. Wat ons betreft is het de band Postmodern Jukebox gelukt.
  

Het origineel, voor het geval je er nog niet mee doodgegooid was

Caro Emerald-sausje

Beter dan het origineel. Het gebeurt niet vaak als je een nummer covert, maar Robyn Adele Anderson, de zangeres van de band, heeft met haar versie van Anaconda bewezen dat het kan. Robyn gooide gewoon een Caro Emerald-sausje over het rapnummer en strikte banjoist Matt Bruer om een stukje mee te tokkelen. 
 
De banjo maakt het geheel lekker country-achtig, iets wat je nooit zou verwachten bij een pophitje als Anaconda. De tekst van het nummer blijft verder wel vrij inhoudloos, maar als Robyn zingt over een ‘boy named Troy who lived in Detroit’ dan klinkt het toch ineens heel anders. Wij kunnen niets anders meer zeggen dan: geniet!
 


Kijk en vergelijk: rap meets Amerikaanse country

Anaconda: Fart Edition

O ja, als je een dosis meligheid kan gebruiken in je koffiepauze vandaag, check dan even onderstaande Fart-versie van Anaconda. Zoiets kunnen wij van Ze.nl jullie natuurlijk niet laten ontgaan.  
Welke versie vind jij het leukst? De fart remix of de country variant?