Tinder Swindler vraagt 20.000 dollar voor optreden op feestje of club

Media door Elsemieke

In de bizarre documentaire The Tinder Swindler die kortgeleden op Netflix verscheen worden drie vrouwen geïnterviewd die voor honderdduizenden dollars zijn opgelicht door hun 'vriendje' Simon Leviev. Simon zelf staat hierdoor flink in de spotlight wereldwijd en daar maakt hij goed gebruik van. Zo vraagt hij volgens TMZ maar liefst 20.000 euro voor een promotiebezoekje aan een club.

Zo gaat het nu met Ayleen uit The Tinder Swindler

Simon Leviev van de Tinder Swindler vraagt 20.000 dollar voor een 'optreden'

De eisen van Simon Leviev - aka de Tinder Swindler - zijn niet mals als je hem ter promotie in je club wil hebben. De vermeende meesteroplichter buit zijn nieuwe bekendheid enorm uit door bizarre bedragen te vragen om langs te komen ter promotie op een evenement. Nachtclubs uit bijvoorbeeld meer Philadelphia, Boston, Duitsland en Mexico zouden Simon hebben gevraagd voor een ’appearance’, zoals het heet als een bekend persoon wordt betaald om een evenement, club of andere locatie te bezoeken.

Met de privéjet naar de club

Volgens TMZ zouden de discotheken te horen hebben gekregen dat een bezoekje van Simon Leviev 20.000 dollar kost. Daarkomt nog een privéjet naar de club toe bij, een suite in een vijfsterrenhotel, twee beveiligers, een auto met chauffeur én een gereserveerde tafel, inclusief onbeperkt drank tijdens zijn bezoek. Kassa!

Zoon van een diamantmagnaat

In The Tinder Swindler vertellen drie vrouwen - waarvan de Nederlandse Aylin - dat Simon Leviev via datingapp Tinder verschillende vrouwen voor honderden duizenden euro's zou hebben opgelicht. Hij liet ze geloven dat hij steenrijk was en een zoon van een diamantmagnaat. In de documentaire de Tinder Swindler is te zien dat hij verschillende vrouwen inpalmde en daarna verklaarde dat hij in gevaar was en geld nodig had. De vrouwen gaven hem contant geld of hun creditcards. In een interview ontkende Simon kort geleden nog dat hij een oplichter is.

Foto: Netflix

Vriendin van de Tinder Swindler reageert voor het eerst op documentaire