Er wordt twee keer gezoend in aflevering 3 van De Bachelor met Fabrizio Tzinaridis

Media door Elsemieke

Terwijl we in Nederland kunnen kijken naar De Bachelor met Thomas van der Vlugt, hebben ze in België Fabrizio Tzinaridis als Bachelor. De gespierde Fabrizio kan je nog kennen van Temptation Island en dit jaar gaat hij op zoek naar zijn droomvrouw. Inmiddels staat De Bachelor met Fabrizio Tzinaridis aflevering 3 op Videoland. De knappe Griek heeft hierin binnen korte tijd met twee vrouwen gezoend.

De Bachelor Fabrizio Tzinaridis aflevering 3

Bingen maar: De Bachelor met Fabrizio Tzinaridis staat nú op Videoland!

De Bachelor met Fabrizio Tzinaridis aflevering 3: Fabrizio zoent met twee vrouwen

Vijftien vrijgezelle dames zijn afgereisd naar Griekenland om te proberen het hart van Fabrizio te stelen, waaronder een aantal Nederlandse dames. Voorheen konden wij dit programma niet zien, maar daar is nu verandering in gekomen! De Bachelor België staat nu namelijk ook op Videoland en inmiddels is het alweer tijd voor De Bachelor met Fabrizio Tzinaridis aflevering 3. De dag begon met een spelletjesparcours, verdeeld over twee teams. De winnares was uiteindelijk de Nederlandse Madieke, die daarmee een witte roos scoorde: vrijstelling voor de rozenceremonie én het recht om een date te kapen.

Zoenen tijdens een romantische dinner date

In de avond besloot Madieke die roos nog niet in te zetten bij een dinerdate van Phaedra. Madieke is immers toch nog veilig voor de volgende ceremonie. Achteraf had Madieke de date misschien beter wel kunnen kapen, want tijdens De Bachelor met Fabrizio Tzinaridis aflevering 3 heeft Phaedra heeft gezoend met de man in de hoofdrol. “Als ik eerlijk moet zijn: jij bent de enige bij wie ik tot nu toe een fysieke aantrekkingskracht voel. Ik heb denk ik wel een antwoord op mijn vraag.” Daarna kuste hij haar. Phaedra zei hierover na afloop: “Dat gebeurde gewoon. Ik heb niet zelf het initiatief genomen. Ik ben ervan overtuigd dat het qua aantrekkingskracht wel goed zit.”

Nóg een kus in De Bachelor met Fabrizio Tzinaridis aflevering 3 

Later die dag was het de beurt aan de Nederlandse Sanne om op date te gaan met Fabrizio. Ook zij zoent met Fabrizio. “Ik voelde me op mijn gemak bij Sanne. Iets té, denk ik. Ze kan dan ook op een bepaalde manier in je ogen kijken waardoor ik me niet langer kon en wilde bedwingen. Dit voelde zo anders dan met Phaedra, en alsnog juist. Het was niet de bedoeling om op een paar uur tijd met twee vrouwen te zoenen, maar het is gebeurd.” 

Vier uur lang speciaal

Toen Phaedra dat hoorde, was ze not amused. “Dat vond ik niet zo tof. Door onze kus voelde ik me speciaal. Ik had echter nooit verwacht dat het maar voor een viertal uur zou zijn. Uiteraard ben ik niet naïef: we waren daar met meerdere vrouwen, die allemaal hun kans wilden wagen bij Fabrizio. Uiteraard zal er dan nog wel eens iets gebeuren met iemand. Maar je denkt niet dat het zo snel zal zijn. Van een serieuze deuk in mijn ego gesproken…” Tijdens de rozenceremonie in De Bachelor met Fabrizio Tzinaridis aflevering 3 moet Sharina uiteindelijk naar huis. Fabrizio zegt ‘zichzelf op lange termijn niet naast haar te zien, terwijl ik voor haar de hele wereld hier ben, maar haar niet eens ken’. “Dat schrok mij een beetje af..” 

Lees ook: Jaël eet maar 250 calorieën per dag: "mensen zeggen dat ik altijd wat heb"