Zien: B&B Vol Liefde-Ben heeft een nieuwe vriendin

Media door Elsemieke

Ben was één van de deelnemers die meedeed aan B&B Vol Liefde van het tweede seizoen. Hij deed mee aan het programma om de liefde te vinden bij Denise, maar dat was helaas niet succesvol. Inmiddels is Ben weer gelukkig in de liefde. Op Instagram heeft hij ons een kijkje gegund op zijn nieuwe vriendin.

Ben van B&B Vol Liefde heeft een nieuwe vriendin

Onder leiding van Art Rooijakkers gingen afgelopen zomer een aantal eigenaren van een bed and breakfast op zoek naar de liefde van hun leven. Hoewel sommigen alleen eindigden, hebben er een aantal inmiddels wel geluk in de liefde. Ben deed enthousiast mee aan B&B Vol liefde, maar helaas hield hij er geen liefde aan over bij Denise in Spanje. Die nieuwe vriendin voor Ben van B&B Vol Liefde was er lange tijd dus nog niet, maar op Instagram maakt hij nu toch bekend dat hij weer verliefd is. “The word is out! Eindelijk tijd voor echte reality. Nu heerlijk een weekendje weg in Praag met m’n nieuwe liefde. Bij nader inzien val ik toch iets meer op blond.” Denise en Ben hebben nog steeds contact en ze support hem in zijn liefdesleven. Ze schrijft dan ook op Instagram: “Zooo leuk! Geniet ervan lieverds”.

Zien: Debbie van B&B Vol Liefde deelt kiekje met nieuwe vriend

Denise uit B&B Vol Liefde verkoopt bed and breakfast

B&B Vol Liefde Ben heeft dus een nieuwe vriendin. Maar hoe zit het met Denise? Zes jaar geleden verhuisde Denise in haar eentje naar Spanje om de B&B voor haar oom op te zetten. "Een groot leegstaand gebouw, achttien lege appartementen, zonder functie. Alles is gelukt: Alpujarra Secret is uitgegroeid tot een prachtige toeristische onderneming." Maar Denise is alweer toe aan een nieuw project. "Ik voel dat het nu tijd is. Het is moeilijk om los te laten, maar een nieuw project starten hier in Spanje... daar heb ik ook onwijs veel zin in!"

Wil jij haar Spaanse droom overnemen? De B&B staat te koop voor 2.750.000 euro op Idealista, de Spaanse Funda. Kassa! Hier vind je alle details over de B&B van Denise.