Zien: Debbie van B&B Vol Liefde deelt kiekje met nieuwe vriend

Celebs door Elsemieke

Debbie was één van de B&B-eigenaren uit B&B Vol Liefde van het eerste seizoen. Ze deed mee aan het programma om de liefde te vinden, maar dat was helaas niet succesvol. Inmiddels is Debbie weer gelukkig in de liefde. Op Instagram heeft ze ons een kijkje gegund op haar nieuwe vlam.

Debbie van B&B Vol Liefde heeft een nieuwe vriend

Onder leiding van Art Rooijakkers gingen afgelopen zomer een aantal eigenaren van een bed and breakfast op zoek naar de liefde van hun leven. Hoewel ze allemaal uiteindelijk alleen eindigden, hebben er een aantal inmiddels wel geluk in de liefde. De in Italië wonende Debbie deed enthousiast mee aan B&B Vol liefde, maar helaas hield ze er niets anders aan over dan bekendheid en flink wat Instagram volgers. Die nieuwe vriend voor Debbie van B&B Vol Liefde was er lange tijd dus nog niet, maar ze maakte een tijdje na de opnames bekend dat ze nu toch gelukkig is in de liefde. 

Debbie's nieuwe vriend is voor ons allemaal lang onbekend gebleven. Maar eindelijk doorbreekt de B&B-eigenaresse het stilzwijgen, want Debbie deelt de eerste foto met haar nieuwe vlam. En dat is er direct eentje in kerstsfeer.

Social media proof

“Laten we het zo zeggen: B&B Vol Liefde heeft mij geholpen om erachter te komen wat ik wel echt wil. Dat kwam vrij snel na het programma. Ik kan er nu wel iets meer over vertellen, maar ik wil hem buiten de media houden. Ik kan wel zeggen dat het een Italiaan is”, zei Debbie al eerder. Ze deelde toen op Instagram een foto waarop ze samen met hem te zien is, maar net niet helemaal. “Ik respecteer zijn keuze om niet zichtbaar te zijn op social media."

Zien: B&B Vol Liefde-Hans en Petra vieren eerste kerst samen