Wacht effe: werd Temptation-single Ali in het geheim gedm't door Shanta uit Temptation Island?

Celebs door Jennifer

Niet alleen in de villa's van Temptation Island: Love or Leave ontstaat een hoop juice, maar ook buiten de villa's. Zo onthulde een juicekanaal eerder al, dat Shanta graag in dm's slide. Niet alleen bij bedrijven om mee samen te werken, maar blijkbaar ook bij de single Ali uit Temptation. Al doet ze dat wel heel sneaky via een geheim account. Wacht, wat?

Geheime dm's van Shanta aan Ali?

In de nieuwste aflevering van RTL's Temptation Island: Beach Bar interviewt presentator Fawrynotsawry onder andere Ali, één van de vrijgezelle mannen uit Temptation Island 2023. Hier heeft Fawry het al snel over de juicekanalen, die informatie hadden gedeeld over een geheim Instagramaccount van Shanta. Eerder werd door de juicekanalen onthuld, dat ze stiekem persoonlijke informatie deelde uit het huidige seizoen. Nu blijkt uit het interview met Fawry, dat Ali degene was die hierachter is gekomen.

Aan Fawry vertelt hij dat hij Shanta's schrijfstijl herkende in de dm's van een anoniem Instagramaccount. "Elke keer als dat account 'zij' zei, dan schreef diegene dat met 'z-e-i'. En dat zegt zij ook," legt hij uit. Vervolgens werden met dat anonieme account ook geheime dm's naar Ali gestuurd. Volgens Ali stond in één van de berichtjes: 'Shanta en jij passen heel erg bij elkaar.' Aldus Shanta zelf. OMG!

Shanta en Ali in Temptation Island

Het is niet erg ongeloofwaardig, dat Shanta is verleid door Ali tijdens Temptation Island. Van alle vrijgezelle mannen heeft ze namelijk wel de meeste klik met hem. Zo kreeg haar vriend Joël beelden te zien, waarop Shanta en Ali elkaars handen vasthouden in het zwembad. Het maakt Joël wel jaloers, maar volgens Ali is er niets aan de hand. "Het was niets bijzonders, hoe ik het me herinner," blikt hij terug met Fawry. "Als ik dit dan nu terugzie van Joël, dan denk ik: ja, waar maak je je zorgen om?"

Volgens Shanta was Ali overigens ook haar enige temptation in de villa. Natuurlijk wil Fawry nog even weten of dit wederzijds was. Ali reageert dat ze niet zijn enige verleiding was. "Normaal gesproken val ik op blond," vertelt hij. "En Shanta is niet blond, maar op een gegeven moment vond ik haar wel interessant qua innerlijk." Nou, we zijn benieuwd hoe het afloopt in de villa's!

Lees ook: Eerste Temptation Island-koppel vliegt nu al naar huis: "tot andere inzichten gekomen"