Temptation-Mitch en Iris zijn uit elkaar (en dít is de reden)

Media door Rochèll

Wie het afgelopen seizoen van Temptation Island heeft gezien, kan zich Mitch en Iris vast nog wel herinneren. De twee wisten het eiland als koppel te verlaten. En dat was niet alles: Mitch ging zelfs voor zijn vriendin Iris op de knieën. Het leek na afloop van de opnames helemaal goed te zitten tussen de twee, maar helaas deelt Mitch op Instagram dat hij en Iris niet meer samen zijn. En dít is de reden.

Temptation-Mitch en Iris uit elkaar

Op Instagram deelt Mitch het verdrietige nieuws met zijn volgers. De afgelopen tijd zat hij naar eigen zeggen erg met zichzelf in de knoop. Inmiddels is hij erachter gekomen dat hij zich niet gelukkig voelt. "Dat ligt niet aan Iris, maar aan mij. Ik zit nog steeds heel erg met mezelf in de knoop, ik weet in ieder geval dat ik hier niet op mijn plek ben (ons huis)", schrijft hij. "Voor nu hebben we besloten om een eind te maken aan de relatie en gaan we binnenkort onze eigen weg."

Lees ook: zo hoog is de boete als Temptation Island-deelnemers details laten uitlekken

Lastige periode

Aan het einde van zijn post vraagt Mitch om rust en verzoekt hij zijn volgers om hem en Iris niet te overspoelen met berichten. "Want we gaan een hele lastige periode tegemoet", aldus Mitch.

Meer op Instagram