Huh? Joy uit B&B Vol Liefde verkoopt alweer deel van Bed & Breakfast (en dit is waarom)

Media door Jennifer

In het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde hebben we onder andere kennisgemaakt met de jonge Joy, die een Bed & Breakfast runt in het Spaanse Málaga op 'zijn' MountJoy. Het liefdesavontuur is voor hem nog maar net begonnen, maar nu al gaat het nieuws rond dat zijn B&B te koop staat. Huh? No worries, volgens de B&B-eigenaar gaat het niet om de héle Bed & Breakfast, maar het staat inderdaad wel (deels) te koop en dit is waarom.

Joy in B&B Vol Liefde

Joy, één van de nieuwe B&B Vol Liefde-deelnemers, werd door de makers van het realityprogramma enthousiast aangekondigd als een dromer en ambitieus type. In de derde aflevering zegt hij ook tegen Zoë, één van zijn potentiële partners, dat het zijn visie is "om de hele berg MountJoy te claimen". En ondertussen wil hij dus iemand ontmoeten via het tv-programma, waarmee hij door het leven kan en zijn dromen kan waarmaken. Daar is hij wel serieus mee bezig, zo zien we in de afleveringen. Waar hij eerst al Babette apart neemt, wanneer hij haar vraagt hem te ondersteunen bij zijn ijsbad, neemt hij later Zoë nog even mee voor een onderonsje. Ze krijgen dus in ieder geval even veel aandacht. Net zoveel aandacht als zijn geliefde Bed & Breakfast op de berg MountJoy, dat hij nog zeker wil uitbreiden, zo vertelt hij op de Instagram van zijn B&B.

MountJoy deels te koop

Het nieuws ging namelijk ineens rond, dat Joy zijn Bed & Breakfast te koop zou hebben gezet. Best bijzonder natuurlijk, nu hij nog volop in beeld te zien is op RTL4 en Videoland tijdens zijn zoektocht naar de liefde. Maar hij verzekert iedereen dat zijn grote droom nog steeds "springlevend" is. Voor het grootste gedeelte van de B&B's zal er niets veranderen, schrijft hij. "Echter, een deel van de B&B’s die ik destijds samen met mijn compagnon heb gekocht, staat momenteel te koop," vertelt hij vervolgens. "Na zorgvuldige overweging hebben we besloten om onze wegen te scheiden, wat heeft geleid tot de verkoop van deze drie stays." Het was naar eigen zeggen zeker geen makkelijke beslissing, maar: "Soms is het genoodzaakt om een nieuw hoofdstuk te openen in een boek."

Hemel op aarde

Hoe dan ook: Joy verkoopt dus wel een deel van zijn geliefde Bed & Breakfast op MountJoy. Op Idealista staat een schattig vakantiehuis te kopen, inclusief zijn zwembad en sauna. Volgens de B&B-eigenaar is het een "hemel op aarde", maar dat zien we ook zeker terug op de foto's. Voor 800.000 euro krijg je niet alleen 365 vierkante meter grond met een vakantiehuis, zwembad en sauna, maar ook een prachtige locatie in het Spaanse Málaga. Mocht je nieuwsgierig zijn, kun je op deze website foto's vinden van het Spaanse stulpje.

Lees ook: Oh la la! B&B Vol Liefde-Walter en zijn gasten gaan al op tweede dag uit de kleren: "normaalste wat er is op aarde"