Bloeit hier liefde op? B&B Vol Liefde-singles Thalia en Harry gezellig samen gespot op een terrasje

Media door Jennifer

Het derde seizoen van B&B Vol Liefde was niet voor iedereen een succes. Zo was het bij B&B-eigenaar Leendert een komen en gaan van vrouwen, waaronder Thalia die in eerste instantie een blijvertje leek. Alleen blijkt het toch niet helemaal goed tussen haar en Leendert en blijft hij alsnog alleen achter. Ze is dus weer single en het lijkt erop ook ready to mingle, want ze is gespot met iemand. En het is geen onbekende voor de kijkers van B&B Vol Liefde! Kennelijk hebben Thalia én Harry, de vrijgezel uit Debbie's Bed & Breakfast, elkaar gevonden. Wát?

Thalia en Harry uit B&B Vol Liefde gespot op terras

Eerst was het de bedoeling dat Thalia de liefde zou vinden in de Bed & Breakfast van B&B Vol Liefde-deelnemer Leendert. Ze schreef zich voor hem, werd uitgenodigd en kwam ook heel ver. Even leek het er zelfs op, dat zij de vrouw voor hem was. De kijkers zien ze ook samen eindigen in de reguliere afleveringen, maar tijdens de reünie van B&B Vol Liefde ontdekken we toch dat er een break up was. Thalia en Leendert zijn uit elkaar en Leendert is momenteel nog steeds vrijgezel. Alleen durven we dat over Thalia niet helemaal te zeggen, want zij is inmiddels wel héél gezellig gespot met iemand op een terrasje. En de persoon blijkt geen onbekende voor fans van het populaire realityprogramma. Het is namelijk niemand minder dan Harry, de vrijgezel uit de Bed & Breakfast van Debbie. Wát?

Liefde of niet?

De stiekeme foto's van Thalia en Harry op een terrasje worden gedeeld via de juicekanalen, waaronder die van Yvonne Coldeweijer. Bronnen van de juicekanalen beweren zelfs dat de twee hebben gekust. Oeh! Zou er dan toch een nieuwe liefde opbloeien hier? Volgens spionnen van juicekoningin Yvonne zou Thalia wel een beetje moeten oppassen. Zo zeggen sommige mensen op een Facebookpagina dat Harry nog weleens liegt over bepaalde dingen. In het verleden zou hij bijvoorbeeld hebben gezegd, dat hij een hotel in Zandvoort runde. Alleen bleek dat hotel niet van hem, maar van zijn vriendin. Excuse us? Een spion van Yvonne zegt vervolgens dat 'ie de vriendin in kwestie kent en dat Harry blijkbaar een vreemdganger is. Ah oh... Of dit allemaal waar is, weten we niet zeker. We'll wait and see!

b&b vol liefde thalia harry gespot op terras

b&b vol liefde harry thalia hotel zandvoort leugen

b&b vol liefde harry vreemdganger

Lees ook: Kijkers B&B Vol Liefde hopen op eigen realityserie met Debbie en Paul: "we kunnen deze leukerds niet missen"