Debbie uit B&B Vol Liefde is de publieksfavoriet onder kijkers: "verademing tussen al dat gezweef"

Media door Jennifer

Voor de meeste fans van B&B Vol Liefde is het dit seizoen soms flink doorbijten. Spiritualiteit is een populair onderwerp onder de nieuwe B&B-eigenaren én hun gasten. Daarom zijn kijkers heel blij met B&B-eigenaresse Debbie, die altijd lekker nuchter blijft. Zelfs wanneer er bij haar een zweverig type het erf op wandelt. Ook dan houdt de vrolijke, chaotische Debbie zichzelf met beide benen op de grond.

B&B Vol Liefde-kijkers blij met vrolijke, nuchtere Debbie

Op het moment dat Debbie wordt voorgesteld aan de kijkers, komt ze al over al een vrolijk en kleurrijk persoon. Dat blijkt ze uiteindelijk ook in werkelijkheid! Debbie is dit seizoen van B&B Vol Liefde letterlijk een verademing voor de kijkers. De vaste kijkers krijgen namelijk regelmatig een hoop geklets voorgeschoteld over spiritualiteit, tantra en een higher purpose. Vooral in de Bed & Breakfast van Walter kunnen ze er wat van. Voor de typisch nuchtere Nederlander is dat misschien iets té veel van het goede. Dan snap je wel waarom Debbie de publieksfavoriet is geworden dit seizoen.

De kijkers hebben dan ook meteen medelijden met haar, wanneer blijkt dat haar tweede potentiële liefde Cees een zweverig type is. Oh no! Tijdens een gezamenlijke lunch met Paul heeft hij het ineens over, dat hij vaak dingen voelt. Gelukkig blijft Debbie hier heerlijk nuchter onder. "Een beetje abracadabra gevoelens roept het bij mij op," reageert ze. Ze heeft niets met dit soort dingen, maar overigens wél respect voor mensen die erin geloven. Hoe dan ook, de kijkers zijn hartstikke blij met de nuchtere Debbie:

Paul of Cees?

Ondertussen moet Debbie dus haar aandacht verdelen tussen Paul én Cees. In het begin moest ze even schakelen, maar het lijkt de chaoot wel goed af te gaan. Ze doet haar best om de twee heren allebei te leren kennen. En bij Cees lukt dat sowieso wel, want hij praat ook veel terug. Dat in tegenstelling tot Paul, die in dat opzicht wat weg heeft van B&B-eigenaar Joy. Net als Joy stelt Paul vrij weinig vragen. Al denkt Debbies medewerker en vriendin Bego, dat dit gewoon iets "mannelijks" is. Wel voelt het voor Paul alsof hij een kleine voorsprong heeft, doordat hij haar eerste gast was. Hij zou nog eens gelijk kunnen hebben. Debbie vindt Cees namelijk wel een beetje té bijdehand. Volgens haar probeert hij de jonge hond uit te hangen, maar ze denkt wel: zoiets moet je niet forceren. Oef! We gaan het meemaken.

Lees ook: Say what? Debbie uit B&B Vol Liefde heeft blijkbaar een bekende ex (en dit is hem)