Oh la la! B&B Vol Liefde-Walter en zijn gasten gaan al op tweede dag uit de kleren: "normaalste wat er is op aarde"

Media door Jennifer

Dat B&B Vol Liefde-deelnemer Walter hoge ogen zou gooien om de meest besproken deelnemer te worden van het seizoen, dat voorspelden we al. En na aflevering twee lijkt de voorspelling waarheid te worden. Hij en zijn twee gasten, vriendinnen Claudia en Anne, zijn namelijk de eerste personen die vol uit de kleren gaan, en dat meteen op de tweede dag. Oh la la! Leuk voor de twee besties, maar wel even een shock voor de kijkers.

Emoties bij dames van B&B Vol Liefde-Walter

Seizoen 3 van het populaire tv-programma B&B Vol Liefde is nog maar net van start gegaan, maar lijkt nu al de boeken in te gaan als het meest opvallende seizoen. Dit komt mede door B&B-eigenaar Walter, die helemaal dol is op spiritualiteit en alles wat met tantra te maken heeft. Gelukkig voor hem zijn de twee eerste potentiële liefdes voor hem, vriendinnen Claudia en Anne, net zulke zweverige types. Ze voelen zich blijkbaar ook snel op hun gemak in de Bed & Breakfast van Walter. Al vertelt Anne - met de opvallende dreadlocks, ook wel Medusa genoemd door kijkers - wel dat ze het lastiger vindt, dan ze in eerste instantie dacht. "Ik ben er erg gemakkelijk ingestapt, maar dat is het niet," zegt ze. Dit realiseerde ze zich 's nachts, maar: "Waar Cupido gister niet in de koffer zat, zit 'ie nu wel in de koffer. Ja, dat kan."

Anne's vriendin Claudia hoopt vooral dat ze een wederzijdse connectie kan opbouwen met Walter. Ze vindt het alleen wel spannend. "Ik zou het heel erg vinden als ik verliefd zou worden en hij heeft dat niet," geeft ze toe. Dat ze het zo spannend vindt, komt waarschijnlijk doordat ze nog weinig ervaring heeft in de liefde. Ze is namelijk nog maar één keer echt verliefd geweest. Dit was op haar inmiddels overleden man en sindsdien heeft ze nog niet haar hart durven openen. "Ik hoop dat het wel een keer gaat gebeuren. Dat is mijn wens en dat manifesteer ik," vertelt ze emotioneel.

Blijkbaar wordt het ook geen makkie om Walter zijn hart te veroveren, aldus Walter zelf. Zo zegt hij: "Ik weet überhaupt niet of ik nog wel verliefd word." O jee. Dat wordt een flinke strijd dan voor Claudia en Anne! Al weet hij wel: "Als ik bij iemand meteen voel: dit is het, dan is het bijna altijd een trauma wat elkaar aantrekt." Zo'n soort connectie loopt volgens Walter en ook Claudia niet goed af.

Naakt in het gras

Alsof de gesprekken tussen Walter en zijn dames Claudia en Anne al niet persoonlijk genoeg zijn, wordt het tijdens de tweede dag later nóg persoonlijker. Zo besluiten ze 's avond nog even af te sluiten in de sauna. En natuurlijk kan je daar niet anders in dan - juist, ja - in je nakie. Overigens is dat voor Walter de normaalste zaak van de wereld. "Als we onze kleren uittrekken, dan zijn we allemaal naakt," zegt hij.

Ook zijn twee vrouwelijke gasten hebben er geen moeite mee. "Genieten," reageert Claudia lachend. "Wat ben ik toch een bofkont, dat ik hem nu al naakt zie." En ook Anne kon het niet laten om Walter even van top tot teen te bekijken. "Dat zullen we alle drie gedaan hebben, denk ik," zegt zij. "Tenminste, als ze slim zijn wel; ik was het!"

In de hete sauna geven ze zich niet alleen letterlijk bloot aan elkaar, maar gaan de diepe gesprekken ook verder. Achteraf besluiten ze nog even lekker naakt af te koelen in het gras. Hier vraagt Walter zich af of zijn dames nog wel leven. "Ja, ik leef nog," reageert Claudia. "Ik zat even helemaal in de energie van de aarde." Walter snapt helemaal wat ze hier zegt. "Bijna niemand kent het verschil tussen seks, seksualiteit en seksuele energie," vertelt hij. "Zonde is dat, het is zo belangrijk in het leven." Aha. Grote kans dat de meeste kijkers het mogelijk inderdaad niet begrijpen:

Lees ook: Baby's, trouwplannen en nieuwe plekken: zo gaat het nu met de oud-deelnemers uit B&B Vol Liefde