B&B Vol Liefde-kijkers (én Debbie) zijn dol op de vrijgezelle Paul: "hoop dat Paul een blijvertje is"

Media door Jennifer

Na Cees is ook Erwin inmiddels vertrokken uit de Bed & Breakfast van Debbie in B&B Vol Liefde. Ook Erwin (met zijn 'snollenbak') blijkt niet de juiste match voor de kleurrijke Debbie. Gelukkig heeft ze nog altijd haar eerste vrijgezelle gast, Paul, die nog altijd trouw in haar B&B verblijft. Maar voor hoelang? Nou, als het aan de kijkers ligt voor altijd, want de kijkers zijn dol op Paul! En ook Debbie begint steeds meer te voelen voor de ietwat saaie, ongemakkelijke Paul. Wordt het dan toch echt iets?

Erwin weg bij B&B Vol Liefde-Debbie

De kijkers van B&B Vol Liefde zien al vanaf het begin Paul rondlopen in de Bed & Breakfast van Debbie. Hij heeft het hier ook duidelijk erg naar z'n zin en doet bijvoorbeeld graag klusjes voor Debbie, iets wat ze wel kan waarderen. Alleen doet Paul natuurlijk niet mee om klusjesman te worden, maar om het hart te veroveren van de B&B-eigenaar. Dit gaat helaas iets minder makkelijk, want echt een flirt blijkt hij niet. Erwin daarentegen liet bij zijn entree meteen zien, dat hij goed op de hoogte was van Debbie. Misschien iets té goed, want ze was wel lichtelijk in shock door de hoeveelheid kennis die hij al had over haar. Tja, tegenwoordig kun je alles googlen, hè? Ook schrok ze wel even van de "bloedordinaire" wagen, waarmee Erwin haar terrein opkwam rijden. Toch kon ze het niet laten om eventjes mee te rijden in zijn rode cabrio. Hij maakt zeker indruk op Debbie en laat haar zelfs naar een antiekmarkt gaan, iets waar ze eerder niet zo enthousiast over was.

En toch blijken Debbie en Erwin vervolgens geen match. In aflevering 18 van B&B Vol Liefde ziet Erwin in dat hij niet de persoon is voor haar en vertelt hij over zijn vertrek. Gelukkig voor hem voelde Debbie hetzelfde en dus namen ze in vrij relaxte sfeer afscheid. Vlak voor zijn vertrek geeft hij zijn mede-kandidaat Paul nog wel even het advies om Debbie vaker te knuffelen. "Tandje erbij zetten!" moedigt hij hem later ook nog aan. Paul neemt het advies van harte aan, want hij wil inderdaad wel iets meer z'n best doen op liefdesvlak.

Kijkers blij met Paul

De ommekeer bij Paul zal de kijkers van B&B Vol Liefde blij maken, want ze zijn hartstikke dol op hem. Daarnaast is ook Debbie steeds meer gecharmeerd van de gepensioneerde jachtmakelaar en taxateur. Nog voordat Erwin uit het huis is vertrokken, roddelt ze met haar Nederlandse vriendinnen over de twee mannen. "Bij die Paul, daar is wel iets geks aan de hand," vertelt ze. "Paul vond ik in het begin een beetje een saaie dajakker. Ik dacht: ja, kom op Paul, een beetje pit!" Maar haar gedachten over hem veranderen wel steeds meer. "Ik wil niet zeggen dat ik verliefd ben," waarschuwt ze. "Maar ik krijg wel een soort genegenheid. Hij is een beetje mijn trouwe partner aan mijn zijde. Er gebeurt wel iets." Aww!

Later in de aflevering zet de B&B-eigenaar Paul in als bediening voor haar gasten. Ondertussen praat ze positief over hem tegen de camera. "Hij gaat gewoon z'n gang, het past hem wel," zegt ze. "Hij is wel net een wijf, een kwebbelkous. Hij kletst met iedereen. Volgens mij waar je hem ook neerzet, het is oké. En dat vind ik zelf heel prettig aan een man." Ze vindt het erg relaxt, dat hij de taken gewoon oppakt. Ook al moet het niet van haar, hij wil het allemaal zelf.

Al hopen de kijkers toch dat Paul ook meer versiertrucs erin zal gooien. Zelfs zijn mede-kandidaat Erwin gelooft in Paul en Debbie, zo vertelt hij in een nieuwe Love Bites van RTL Boulevard. "Eerst dacht ik: het is geen match tussen die twee," vertelt hij. "Toen dacht ik: als één heel duidelijk de regisseur is - dat is Debbie - dan kun je geen tweede regisseur erbij hebben. Dan moet je eigenlijk iemand erbij hebben, die complementair is. Die het prima vindt, dat 'ie gewoon niet op de voorgrond treedt. Dan zouden volgens mij Paul en Debbie een heel mooi stel kunnen zijn."

En mocht je als B&B Vol Liefde-fan twijfelen of Paul niet in de friendzone blijft, dan heeft deze Twitteraar fijn nieuws voor iedereen:

Lees ook: B&B Vol Liefde-Jan was eerder te zien in First Dates (en hier zie je hoe dat verliep)