Talpa gaat in op eis Nicol Kremers: ex Peter Gillis niet langer meer te zien in Massa is Kassa

Celebs door Jennifer

Goed nieuws voor Nicol Kremers, de ex van Massa is Kassa-ster en vakantieparkhouder Peter Gillis: Talpa gaat namelijk (deels) in op haar eis. Nicol, die haar ex beschuldigt van heftige mishandelingen, wilde graag verwijderd worden uit de populaire realityserie Massa is Kassa en dat zal gebeuren. Ze zal niet meer te zien zijn in het resterende deel van het huidige seizoen op SBS6.

Nicol Kremers niet meer te zien in Massa is Kassa

De drama rondom realityster en vakantieparkhouder Peter Gillis en zijn ex Nicol Kremers kan je niet zijn ontgaan. Momenteel loopt er nog steeds een mishandelingszaak tegen Peter, die zijn ex zou hebben mishandeld. Hij zou haar onder andere hebben gebeten in haar neus en rug, maar ook aan haar oren en haren hebben getrokken. Toch bleef Nicol al die tijd bij haar ex, maar volgens haar bleef ze puur uit angst bij Peter. Daarom eiste ze laatst, dat ze volledig verwijderd werd uit de Massa is Kassa-serie. Nou, goed nieuws voor Nicol, want Talpa gaat wel in op haar eis. In het resterende deel van het huidige seizoen tien zullen we Nicol niet meer te zien krijgen, zo bevestigt haar advocaat. En het lopende seizoen telt welgeteld nog maar één aflevering, maar in ieder geval dus een aflevering zónder Nicol.

Nicol wél op Talpa-platformen

Overigens gaat Talpa niet helemaal in op de eis van Nicol. Eigenlijk wilde ze dat zij volledig werd verwijderd uit de Massa is Kassa-serie, dus ook uit de beelden op het internet. Maar dat lijkt kennelijk niet erg realistisch. Hoe dan ook hebben ze in goed overleg geregeld, dat Nicol in ieder geval niet meer te zien is in seizoen tien. Maar de afleveringen van Massa is Kassa, waar Nicol in te zien is, blijven wél gewoon zichtbaar op de platformen van Talpa Network.

Ondertussen loopt de mishandelingszaak tegen Peter nog even door. Op 29 augustus verschijnt hij voor de rechter.

Lees ook: Say what? Peter Gillis en kersverse vriendin Wendy praten nú al over trouwen: "Ze zei ja"