Say what? Peter Gillis en kersverse vriendin Wendy praten nú al over trouwen: "Ze zei ja"

Celebs door Jennifer

Soms gaat het in de liefde langzaam en verloopt alles stapje voor stapje, maar bij andere kan het weer heel snel gaan. Peter Gillis en zijn kersverse vriendin Wendy zijn nog maar net out in the open, maar praten blijkbaar nu al over trouwen. Wacht, wát? Het koppel is duidelijk erg gelukkig met elkaar, blijkt uit een interview met weekblad Story, en laten er geen gras over groeien.

Peter Gillis en Wendy willen trouwen

Na de breuk met zijn 'Nicolleke', alias Nicol Kremers, is Peter Gillis nu weer helemaal hoteldebotel op zijn nieuwe vriendin Wendy van Hout. Hij schreeuwt het haast van de daken, hoe verliefd hij momenteel is. Ze zijn namelijk nog maar een paar maanden samen, maar willen wel al samenwonen. "Wendy zal na de zomer bij me intrekken en we gaan op zolder een werkruimte voor haar maken," vertelt hij aan het weekblad Story. Ook heeft hij een nieuw penthouse gekocht in Spanje, waar ze volgens hem veel zullen vertoeven. "Als onze agenda's dat toelaten," zegt hij erbij. Daarnaast hebben ze het blijkbaar ook al gehad over een huwelijk. En goed nieuws voor Peerke: Wendy zei 'ja'! Of nou ja, trouwen met Peter wil zij wel. Aww.

Goede klik met kinderen

Afgelopen maandag zagen we in de Massa is Kassa-aflevering hoe Wendy haar entree maakte in het populaire tv-programma. In deze aflevering maken de kinderen van Peter kennis met zijn nieuwe liefde. "Papa heeft nieuws, papa heeft een nieuw vriendinnetje ontmoet," begint hij, zodra ze met z'n allen aan tafel zitten. Zoons Mark en Ruud laten allebei weten, dat ze het eigenlijk (nog) niet zagen aankomen. "Maar ik had ook niet verwacht dat je alleen zou blijven," zegt Mark daarbij. Logischerwijs vindt Wendy de eerste ontmoeting wel spannend, maar gelukkig gaat alles haar goed af. Het klikt wel tussen Wendy en de kinderen van Peter. Zo vindt Mark het fijn, dat zijn vader nu iemand heeft ontmoet die zelf ook ondernemend is.

Naast dat het goed klikt tussen Wendy en Peters kinderen, kunnen de kinderen van Wendy ook goed overweg met haar nieuwe vriend. Dat vertelt Wendy aan Story. Ze heeft maarliefst vijf kinderen uit eerdere relaties: een 17-jarige dochter en vier zoons van 4, 9, 11 en 19 jaar. Alle vijf de kinderen hadden volgens haar "meteen een leuke klik" met Peter. Maar goed ook, want Wendy is wel vastberaden over eventuele nieuwe kinderen. "Er komt geen zesde kind meer bij," zegt ze.

Lees ook: Bevestigd: Nicol Kremers heeft een nieuwe vriend (en dit is hem)