Smullen: vanaf déze datum is Massa is Kassa seizoen 10 te zien

Media door Elsemieke

Als je Peter Gillis gemist hebt met zijn tv optredens tijdens Massa is Kassa, dan hebben we goed nieuws voor je. Seizoen 10 is dit voorjaar terug, want de opnames zijn in volle gang. Peter Gillis zelf liet via zijn Instagram-pagina weten wanneer we het nieuwe seizoen kunnen verwachten. 

Massa is Kassa seizoen 10 te zien vanaf voorjaar

Vanaf dinsdag 23 mei kunnen we het nieuwe seizoen van Massa is Kassa zien, zo laat Peter Gillis via Instagram weten. “Hatseflats! We zijn volop bezig met de opnames.” De afleveringen beginnen om 20.30 uur op SBS6. Nu de relatie tussen Peter en zijn Nicol is verbroken, weten we dat zij in ieder geval niet te zien zal zijn. Wie er dan naast Peter gaan schitteren in Massa is Kassa, is niet bekend.

Nieuwe liefde voor Peter in Massa is Kassa seizoen 10?

Niet lang na de bekendmaking van de breuk tussen Peter en Nicole, werd Peter al gespot met een andere dame, met wie hij ook hand in hand liep. “We hebben een hoofdstuk afgesloten en zijn als goede maatjes uit elkaar gegaan. Zo gaat dat bij veel relaties: de een na dertig jaar en de ander na vijf jaar. Nicol heeft uiteraard vier kindjes en dat zijn toch ook mijn kindjes. Ze noemden me ook papa Peter, voor hun wil ik er ook zijn.” Later werd Peter Gillis gespot met een andere vrouw. RTL Boulevard vroeg hem of dit zijn nieuwe vriendin is, tot grote frustratie van de realityster. “Ik loop met zakenrelaties door Maastricht. Het was Valentijnsdag, dan mag je een vrouw ook kussen…" Peter voegt hier aan toe dat hij "misschien wel tien vrouwen" gekust heeft. "Dus ik vind het wel opmerkelijk dat als je daar loopt in de privésfeer er allemaal fotootjes gemaakt worden door mensen.” 

Samantha (Barbie) De Jong zat gedwongen in de prostitutie: "was echt verloren"