Nicol Kremers begint Only Fans-carrière: "moment eindelijk aangebroken"

Celebs door Elsemieke

Nicol Kremers is de laatste tijd niet weg te slaan uit de media. Maakte ze om te beginnen een einde aan haar lange relatie met Massa Is Kassa-baas Peter Gillis, ook valt ze op vanwege haar TikTok-account. Hier vraagt ze kids om geld. Nu blijkt dat Nicol een Only Fans-carrière is gestart.

Nicol Kremers begint Only Fans-carrière

"Ik heb lang en goed nagedacht, maar na een bewogen tijd is voor mij het moment aangebroken", schrijft Nicol in een bericht op Instagram, dat ze overigens inmiddels heeft verwijderd. Gisteren kwam nog in het nieuws dat Nicol mogelijk een nieuwe vriend heeft ,maar dat weerhoudt haar er kennelijk niet van zichzelf te etalageren bij OnlyFans. Al met een abonnement voor 20 dollar per maand kan je de ex van Peter Gillis bewonderen op het platform. Of de moeder van vier kinderen volledig uit de kleren gaat of niet,dat schrijft de Massa is Kassa-ster niet bij haar bericht.

Stokoude foto's op Only Fans Nicol Kremers

Verschillende juice channels laten op Instagram Stories al weten wat ze van de stap vinden. De reacties zijn niet mals, of licht spottend. Zo schrijft roddelkoningin Yvonne Coldeweijer op haar kanaal: "zoals we al hadden voorspeld, Nicolleke gaat op Only Fans." En Reality_FBI heeft alvast even gekeken welke foto's de realityster precies aanbiedt: "Op nieuwe content hoeven de abonnees voorlopig niet te rekenen. Nicol deelt namelijk stokoude foto's uit haar tijd met Peter."

Nicol Kremers Only Fans

Zijn Nicol Kremers en Patrick Udema aan het daten?

Wanneer is Massa is Kassa te zien?

Terwijl Nicol haar kansen online verder uitzoekt, gaat ex Peter Gillis verder met zijn tv carrière. Vanaf dinsdag 23 mei kunnen we het nieuwe seizoen van Massa is Kassa zien, zo laat Peter Gillis via Instagram weten. “Hatseflats! We zijn volop bezig met de opnames.” De afleveringen beginnen om 20.30 uur op SBS6. Nu de relatie tussen Peter en zijn Nicol is verbroken, weten we dat zij in ieder geval niet te zien zal zijn. Wie er dan naast Peter gaan schitteren in Massa is Kassa, is niet bekend.

Nieuwe liefde voor Peter?

Niet lang na de bekendmaking van de breuk tussen Peter en Nicole, werd Peter al gespot met een andere dame, met wie hij ook hand in hand liep. “We hebben een hoofdstuk afgesloten en zijn als goede maatjes uit elkaar gegaan. Zo gaat dat bij veel relaties: de een na dertig jaar en de ander na vijf jaar." Later werd Peter Gillis gespot met een andere vrouw. RTL Boulevard vroeg hem of dit zijn nieuwe vriendin is, tot grote frustratie van de realityster. “Ik loop met zakenrelaties door Maastricht. Het was Valentijnsdag, dan mag je een vrouw ook kussen…" Peter voegde hier aan toe dat hij "misschien wel tien vrouwen" gekust heeft. "Dus ik vind het wel opmerkelijk dat als je daar loopt in de privésfeer er allemaal fotootjes gemaakt worden door mensen.”