Massa is Kassa-Nicole praat mond voorbij in TikTok: "ben al half jaar single"

Celebs door Elsemieke

Sinds Peter Gillis en zijn Nicol uit elkaar zijn, gonst het van de geruchten over het dateleven van het Massa is Kassa-stel. Niet alleen Nicol zou verder zijn gegaan met haar leven, ook Peter Gillis zou al minstens "tien vrouwen hebben gekust". Nicol is vooral actief op TikTok, waar ze verklapt heeft dat zij en Peter al sinds september uit elkaar zijn.

Peter Gillis en Nicol al halfjaar uit elkaar

"We hebben een hoofdstuk afgesloten en zijn als goede maatjes uit elkaar gegaan. Zo gaat dat bij veel relaties: de een na dertig jaar en de ander na vijf jaar. Nicol heeft uiteraard vier kindjes en dat zijn toch ook mijn kindjes. Ze noemden me ook papa Peter, voor hun wil ik er ook zijn", zei Peter eerder in een interview tegen RTL Boulevard. Niet lang na de bekendmaking van de breuk tussen Peter en Nicole, werd Peter al gespot met een andere dame, met wie hij ook hand in hand liep. “Ik loop met zakenrelaties door Maastricht. Het was Valentijnsdag, dan mag je een vrouw ook kussen…" Verschillende bronnen hadden al gemeld dat de breuk al een stuk eerder plaatsvond, en nu heeft Nicol dat ook bevestigd.

Peter reageert

Nicol gaat geregeld live op TikTok, om daar in gesprek te gaan met haar volgers. En ze gaat niet alleen in gesprek, maar ze probeert op deze manier ook geld te verdienen. We weten al dat Nicol in het nieuwe seizoen van Massa is Kassa geen grote rol meer zal hebben, maar als de uitspraak van Nicol klopt dan zou afgelopen seizoen dus deels gefilmd zijn terwijl Nicol en Peter niet meer samen waren. De ‘kerstspecial’ zou dus behoorlijk nep zijn geweest dan. Tegenover Shownieuws ontkent Peter Gillis dat hij en Nicole in september al uit elkaar waren.