Geraldine Kemper had seks in een skilift: "beetje ordinair"

Celebs door Elsemieke

Geraldine Kemper kennen we van haar werk als presentatrice bij allerlei uiteenlopende tv-programma's, maar ook is de blondine er niet vies van uitspraken te doen over haar liefdesleven. Gaf ze onlangs al toe dat zij en haar vriend weleens een derde erbij nemen, nu heeft ze een boekje open gedaan over haar skivakantie.

Geraldine Kemper had seks in een skilift

Big Brother-presentatrice Geraldine Kemper deed een opvallende onthulling in haar podcast De Grote Gwen en Geraldine Show, die ze samen maakt met Gwen van Poorten. "Ik heb nog een bucketlistdingetje gedaan: ik heb seks gehad in een gondel", vertelde Geraldine gniffelend. Zij en Gwen waren aan het bijpraten over hun wintersportvakantie. Geraldine had seks "in zo'n eitje die dicht is", toen zij en haar vriend Freek er alleen inzaten."

De sekspartij duurde zo'n vijf minuten en was "echt leuk", alhoewel ze het later ook wel ordinair vond. Aan Gwen van Poorten vertelt ze dat ze tijdens de wintersportvakantie altijd een beetje verandert als persoon, al heeft ze daar zelf volledig vrede mee. "Ik word op wintersport ook een klein beetje ordinair: ik ga schreeuwen, ik ga zuipen, ik ga neuken in liftjes." De presentatrice denkt dat niemand haar gezien heeft.