Geraldine Kemper openhartig over seksleven: "soms met anderen erbij"

Celebs door Elsemieke

Geraldine Kemper draait als presentatrice al heel wat jaartjes mee in de mediawereld. Niet alleen presenteert ze meerdere programma's, ook is ze actief op Instagram en heeft ze een podcast samen met Gwen van Poorten. Tijdens een interview met LINDA.meiden doet ze een boekje open over haar seksleven.

Geraldine Kemper openhartig over seksleven

Gereldine Kemper is verliefd. Stapelverliefd. Maar dat betekent niet dat ze tijdens haar relatie constant hetzelfde trucje met haar vriend wil uithalen. Tijdens een interview met LINDA.meiden is de presentatrice heel openhartig over haar seksleven met vriend Freek. Hoewel de twee dol op elkaar zijn, halen ze er af en toe anderen bij. Voorheen was de presentatrice zo'n vijf jaar samen met vriend Paul, waarmee ze haar eerste monogame relatie ooit had. Tijdens eerdere relaties ging ze namelijk weleens vreemd.

Begin 2020 zetten Geraldine en vriendje Paul een punt achter hun monogame relatie, vrij snel daarna kreeg ze het heel leuk met haar huidige vriend Freek. Toch hebben de twee een allesbehalve standaard seksleven. "We hebben nu een paar keer met iemand anders erbij gesekst en dat vond ik leuk", omschrijft Geraldine enthousiast. "Ik ben gek op deze man, maar seks kan ik los van liefde zien."

Eitjes in de vrieskist

Hoewel Geraldine nu 33 jaar is, wil ze nog geen kinderen. Wel twijfelt ze om haar 'eitjes' te laten invriezen. "Dat is iets waar ik mee bezig ben. Ik ben 33, maar het is ook een intense ingreep en prijzig. Toen ik een quote las van Jennifer Aniston (‘Als iemand me had verteld dat je je eitjes kunt invriezen, had ik dat gedaan’) dacht ik: een mooi moment om iets in de vrieskist te doen."