Geraldine Kemper: leeftijd, vermogen en biografie

Beroemdheden door Redactie Ze.nl

Geraldine Kemper is een televisiepresentatrice van RTL. Door haar deelname aan Sterretje Gezocht ‘won’ ze haar baan als presentatrice bij BNN. 

Over Geraldine Kemper

Volledige naam
Geraldine Jane Kemper
Geboortedatum
26 januari 1990 (leeftijd 34 jaar)
Geboorteplaats
Amsterdam
Huidige woonplaats
Amsterdam
Relatiestatus
Geraldine heeft een relatie met Freek.

Achtergrondinformatie

Op 19-jarige leeftijd, in 2009, won Geraldine het BNN-programma Sterretje Gezocht. Waarna ze heel veel programma’s voor BNNVARA ging presenteren, waaronder Try Before You Die, Spuiten en Slikken, Proefkonijnen, 3 op Reis en Je Zal Het Maar Zijn. Sinds 2019 werkt ze voor RTL.

Jeugd

Geraldine werd geboren in Amsterdam maar groeide op in Volendam. Ze had tijdens haar tienerjaren een bijbaan bij haar oom en tante achter de toonbank van een viswinkel in Almere.

Ook was ze atlete bij AV Edam.  Dat was voor Geraldine ook een van de redenen om de hbo-studie sport- en marketingmanagement te gaan doen. Ze heeft een zus: Sophie.

Carierre

Bij RTL presenteerde Geraldine ook al een heel rijtje aan programma’s. Zo begon als verslaggever en backstagepresentatrice van The voice of Holland. In 2020 volgde Expeditie Robinson: NL vs BE en in datzelfde jaar kwam ze met het programma Geraldine en de Vrouwen. Hierin volgde ze zes vrouwen die te maken hebben gehad met (de gevolgen van) seksueel geweld. De afgelopen jaren presenteerde Geraldine de terugkeer van Big Brother op RTL 5. Naast de presentatieklussen deed ze de afgelopen jaren ook nog mee aan programma’s als The Masked Singer en Het Perfecte Plaatje.

Vermogen Geraldine Kemper

Het vermogen van Geraldine Kemper wordt geschat op ongeveer 300.000 Euro.

Instagram Geraldine Kemper

Bekend van

Sterretje Gezocht

In 2009 deed Geraldine mee aan het programma Sterretje Gezocht. Dit BNN programma werd gepresenteerd door Dennis Storm en Valerio Zeno. In de show werd er gezocht naar een nieuwe presentatrice voor de jongerenomroep BNN. Door te winnen verdiende Geraldine een baan bij BNN. Ook kreeg ze een rolletje in de soapserie Onderweg naar Morgen.

Youtube Video's

Veelgestelde vragen over Geraldine Kemper

Waar is Geraldine en de vrouwen opgenomen?

Voor het programma is Geraldine met de zes vrouwen naar Kroatië gegaan, waar ze, onder leiding van een team van psychologen en met behulp van verschillende vormen van therapie hun PTSS proberen te bedwingen.

Wie is de moeder van Geraldine?

De moeder van Geraldine is Aaltje Kwakman.

Wat betekent de naam Geraldine?

Geraldine is afgeleid van Gerolt. Dat is een Germaanse naam die bestaat uit de stammen 'ger', wat 'speer' betekent, en 'wald', wat staat voor 'heersen'. Samengesteld komt dat neer op 'de heersende met de speer'.

Heeft Geraldine een eigen kledinglabel?

Niet meer. Ze heeft een tijdje het label Oscar & Jane gehad.

Hoe lang is Geraldine?

Geraldine is 1,77 meter lang.

Heeft Geraldine een tweelingzus?

Nee, ze heeft geen tweelingzus, wel een zus: Sophie.

Hot or Not?

  • Yes! (1)
  • Nope! (2)