Dit moet je horen: Geraldine Kemper heeft twee opwindende luisterverhalen ingesproken voor Rouze

Intiem door Michelle

Een beetje extra selfcare kan nooit kwaad, ook als het op seksueel gebied aankomt. Heb je ooit al eens een erotisch luisterverhaal gehoord? Zo niet, dan wordt het hoog tijd dat daar verandering in komt. Rouze is een platform dat erotische luisterverhalen publiceert en heeft sinds kort een nieuwe, sexy look en nieuwe verhalen. Presentatrice Geraldine Kemper heeft twee van deze nieuwe, opwindende luisterverhalen ingesproken.

De verhalen die Geraldine vertelt, spelen zich af in New York en Parijs en dat is niet voor niks zo. Geraldine is namelijk een echte reisfanaat, dus een opwindend luisterverhaal in NYC en the city of love was een perfecte treffer. Ook de voorliefde voor kunst, cultuur en lekker eten en drinken is door feminist & kunsthistoricus Cathelijne Blok - de schrijfster van de verhalen - erin verwerkt. De verhalen draaien bovendien om wederzijdse instemming. Geraldine: “Ik denk dat we ons door de verhalen die we vertellen, veel beter kunnen voorstellen dat wederzijdse instemming juist heel sexy kan zijn. En niet overbodig of overdreven.”

Seksuele emancipatie Geraldine en Rouze zijn een perfecte match. Rouze staat voor feminisme en empowerment, precies iets waar Geraldine ook achter staat. Het doel van Rouze is om vrouwen over de hele wereld toegang te geven tot sexy verhalen in een fijne, veilige online omgeving. Geraldine sluit zich volledig aan bij deze missie. Geraldine vindt het superbelangrijk om openlijk over seks te praten en om vrouwen in touch te laten komen met hun seksualiteit. 

De nieuwe verhalen van Rouze, ingesproken door Geraldine, verschijnen 23 november online. Ga naar Rouze.me en meld je aan om alles te beluisteren.